……………….

Tak tau nak letak tajuk ape..sebab tu entry ari ni xde tajuk..

hmm…petang semalam uweekkk lagi..abis keluar sume goreng pisang yang aku mkn petang smlm time minum petang..letihnya muntah..tapi yang peliknya, aku mesti muntah kat rumah, bukan kat opis ke , kat luar ke…pastu pulak bila masuk bilik air kat rumah tu baru rasa nak termuntah..mujur jugak tak muntah masa keje kan?

Tghari tadi ikut Norita ( member) g bandar Kluang. Asalnye nak g amik barang je kat satu kedai ni..pastu tanyalah kat Ita ni, mane kedai baju pregnant…dia pun bawak..dah tak pasal terbeli dua pasang seluar slack..hehe..bukan ape, seluar slack yg ade dah tak selesa..dah sendat..senak perut ni..hush..lawa2 nye baju kat kedai tu..tapi aku tak beli baju lagi coz aku masih leh pakai baju biasa2 ni..cuma seluar,around RM100. Penah tgk kat Alamanda dulu kat butik Modern Mum kalau tak silap, sehelai seluar jeans je dah cecah rm 200..mahalnye! Mujur tak beli, nanti sakit ati je tgk kat sini lagi murah.

Hmm..rasanye bulan ke4 atau ke5 baru aku leh pakai baju2 tu..bulan depan leh shopping lagi lah…oklah nak sambung buat keje…nanti cerita lagi..cau cin cau

Kedai sempoi je tapi byk pilihan..bleh pakai kad kwedip lagiiii…
bertambah hutang aku kua kua kua..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: