Early Experiments with D60

Bunga plastik pun jadik!Antara cubaan awal..

Mainan adik ipar aku hehehe

Yang nampak kabur tu rumah jiran, Dr. Zana..
Adik ipar aku..
Hihihi.. pensel kaler pun boleh lah!

Date of pictures taken: 30th and 31st Aug 2008

Yep..gambar2 ni diambil before aku n En. Fly mendalami ttg aperture, exposure, shutter speed n so on..saje testing..hihi smpi sekarang aku tak berapa faham lagi ttg exposure, apperture ni n ape tujuan dia but i’m still learning..lagipun asyik En. Fly je pegang kamera..dia lah yang pandai dulu..

2 Comments

  1. masviona said,

    September 3, 2008 at 2:36 am

    biasalah kalu kita minat teruskan ajerr…biorlah apa org nk kata janji kita dpt kepuasan…hehe.bukannya kita nk susahkan diorg pun…ahaksss

  2. CatlinaFly said,

    September 4, 2008 at 1:54 am

    ha ah kan bukannye pakai duit orang hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: