What’s new?

Apa yang baru hari ni..hmm..biasa je lah kut…mcm hari2 kerja yang lain jugak..cuma ade berita sedih..Mami Poko kucing Dr. Don dah kehilangan anaknye semalam..maybe bpk kucing yang makan..kesian Poko..mcm nak giler dia cari anak dia..asal nampak aku je dia mengekor..mesti dia ingat aku yang amik…

And..sekarang aku makin kerap uwwwekkk..sehari adalah 2 kali kut..especially bila aku masuk ke dapur..tak tahan bau dapur!!!perut pun dah makin besar..dah leh shopping baju kut hahaha…buat kawan baik, Dr. Anim, tahniah sebab dah melahirkan baby girl tak silap aku lah, 3 pagi tadi..hehe..sempat lagi Anim sms aku kul 5 pagi tadi!

Aktiviti minggu lepas, buat surgeri spaying ( mandulkan kucing betina), jugak kucing Dr. Don…3 ekor ko..setengah hari jugaklah buat surgeri tu..penat tapi seronok sebab dah lama tak buat..dah 2 tahun kut aku tak spay kucen…sakit pinggang berdiri n duduk lame sgt..minggu ni ade buat spaying lagi tapi sehari seekor je sebab kalau byk2 nanti tak sempat siap before 5 pm!..surgeri pun start dalam 2.30 @ 3 ptg ptg..nak briefing lagi, nak surgical prep lagi..setiap hari, 13 student akan tgk demonstrasi spaying yang aku buat dgn Dr. Don…huhuhu..harap2 minggu depan rileks sikit..penat tapi tak dapat nak cuti sebab keje byk..(padahal baru je naik keje semalam hehehe)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: