Wajah baru

Niat nak buat header baru mmg dah lame..tapi En. Fly tak de kesempatan nak buat..hehe..berjaya jugak En. Fly melaksanakan hajat aku nak header baru mlm tadi…and aku masih mencari2 template yg sesuai nih…bila aku pilih template jek, mesti aku nk kaler hijau..actually hijau bukannye faveret kaler aku..tapi sejak pakai bju hijau masa bersanding 2 thn lepas, aku suke pulak warna hijau…pasni nk belajar buat background blog ni pulak…kene tny masviona @ prebet sabu mcmane nk buat..diorg ni kira mentor aku lah..since masviona yg galakkan aku buat blog!To my hubby..mekacih daun keladi!!!

2 Comments

  1. masviona said,

    September 18, 2008 at 1:27 am

    ateh pun dah minat hijau ke???huhuh…along mmg dr dulu minat hijau tp masa sanding pkai color purple…pastu tetiba jadi minat purple lak sesikit…terbalik kita jetp purple still xleh lawan kehebatan hijau di hati alongklu ateh nk tau psl b.g tuh nnti along mtak prebetsabu wat tutorial n publish kat blog k…ahakss…tunggu

  2. CatlinaFly said,

    September 18, 2008 at 1:39 am

    baru2 minat jek kaler ijau nih..hijau lembut2lah…bukan yg striking tuh…ok..nanti ateh tunggu tutorial kat blog along


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: