Betul, betul,betul!

hehehe..kalau sesape yg penah tgk katun Upin & Ipin mesti dah tau, yg kat atas tu trademark salah sorg dua beradik tu..first time aku tgk katun Upin & Ipin..tgk dgn En. Fly kul 7mlm semalam(sambil buka puasa)..dan sebagai org yg meminati seni, kami berdua amat kagum tgk katun ni..tak sangka org Malaysia dah boleh buat katun yg sekreatif Upin & Ipin..dah la comel..pastu mmg guna suara budak2 , itu yg menghidupkan lagi katun tu..aku dah suke giler dgn katun ni, kebetulan En. Fly ada dwnload dari internet full version katun ni, versi hari raya, sebelum ni tak rasa nk tgk sebab tak tau cite pasal ape…so mlm tadi pas tgk berita..melayan katun ni..best!

Sape nak tgk..ade kat bwh ni, ni episod yg ditayangkan kat tv9 mlm tadi..aku terjumpe lah pulak kat youtube..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: