CPU rosak la pulak

Meja komputer ku without the CPU

Pagi tadi..masuk je opis, mcm biasa aku on je la pc aku tuh..sekali tgk2, tak kuar pon windows, balik2 dia ckp suruh start windows normally atau pun choose safe mode. huhuhu..masuyk sepital ler pc ak tadi..cpu nye aje..mujur kat bwh opis aku je maintenance bagi pc nih..so..hari ni dari pagi smpi petang , smpi sekarang lah ( sekarang pc aku dah selamat kembali ke sisi aku), aku menumpang komputer org, samade komputer librarian dpn bilik aku ni atau numpang komputer dr zana jiran sebelah..huhuhu susah nye bila 100% bergantung pada teknologi ni..nak kira laporan aset secara manually (guna kalkulator)pun aku rasa terkial2 tadi ( biasa leh wat formula campur tolak bahagi tu kat excel jek…)..

membuatkan aku tertanye2..what would happens if suddenly, teknologi tu hilang atau tak ada? huh..huru – hara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: