Hari ini Hari Rabu..hehe

Sebelum aku ke topik yg kat atas tu..penah kwn aku tanye aku..”ko ni byk nye masa!leh buat sampai 2 blog sekali!” ( soalan dia mcm negatif je kan..kalau ikut tafsiran aku, seolah – olah maksud dia…”ape ko ni tak de keje ke smpi leh buat 2 blog?“)

Hahaha…wahai kawan2 sekelian..kalau kite dah minat..sibuk macamane sekalipun, kita akan dapat peruntukkan masa untuk membuat sesuatu yg kite minat atau suke…bukan maknanye kite tak ade keje ke byk masa terluang ke..tak..aku keje mcm org lain jugak..same je sibuknye..cuma disebabkan minat menulis, bagi aku kalau ade masa 5 minit pun dah cukup utk taip satu entry ( dengan syarat, idea tu dah datang…)..tapi kalau kite tak minat…, walaupun berejam – jam ko ade masa free, hatta satu hari atau satu minggu free sekalipun, kalau dah tak minat, kite takkan buat kan?macam ade pepatah tu kata..u can bring a horse to the water but u cannot force the horse to drink the water..(lebih kurang lah..aku dah lupe ayatnye yg penuh)…kalau tak sebab minat…takkan ade penyanyi mcm Allahyarham Sudirman & Siti Nurhaliza, pemain skuasy :Nicol David, badminton :Lee Chong Wei…pencipta lagu seperti Allahyarham Loloq, M. Nasir..etc…kan?(hahaha..ape aku merepek nih..betul ke..)

Berbalik kepada topik di atas ye kawan2..hari ni hari rabu..so sementelahan aku frre tghari tadi..aku ikut member aku ni g pasar rabu kat Ayer Itam!Gambar details ade kat bwh ni ha….

Baju kurung 3 pasang RM100
Main longgok je..
Berlambak2 baju..mcm2 pilihan..tapi aku dah shopping awal..

Yang ni butik depan pasar rabu tu…byk choice tudung tapi i prefer beli tudung kat kelantan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: