Gambar raya lagiiii…

Dengan 2 orang hero kacak..nmpk tak muke aku muke org demam?
Macam gambar ADUN pulak..hehe

mama tgh hiris ketupat

Sempat beli tripod kat kedai gmbr di Pengkalan Chepa, senang nak amik gmbr ramai2

hihihi..amik..disebabkan seminggu aku tak taip entry baru..hari ni 4-5 entry sekali aku masukkan..mostly gambar2 suasana hari raya lah..masa kat kelantan…gmbr kat umah mak mertua johor ade gak tapi tak byk..lagipun kelam kabut mase open house, tak byk dpt di snap..gmbr raya kat johor..nanti aku masukkan bila en. Fly dah transfer dari D60 tu…

demam tak demam..posing tetap posing beb!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: