Sunyi…


Aku dah masuk keje ari ni…tapi sunyi nye..berapa kerat je yg dah masuk keje..aku kat blok pentadbiran..ramai pegawai n kakitangan masih bercuti..tapi kalau kat unit ladang, biasanye diorg keje mcm biasa coz kebanyakan staf ladang, orang2nye asal sekitar sini je…huh..sunyi sgt smpi membuatkan aku takde mood nak keje ( alasan untuk melayan internet, blog, ym hahaha…)

tgk ler gmbr kat atas ni..parking lot pun sunyi sepi..5 bijik kete je yg ade..kalau hari2 biasa..penuh smpi kat atas rumput org parking…(walaupun Big Boss dah keluarkan arahan dilarang meletak kenderaan atas rumput..diorg ni tak reti baca agaknye hehe..biasanye org2 luar ler..main parking sesuka ati je..)

2 Comments

  1. masviona said,

    October 7, 2008 at 3:55 am

    hari nih kerje ke idak nih???

  2. CatlinaFly said,

    October 7, 2008 at 4:29 am

    keje ler…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: