Blog bawwwuuu

Hmm..aku rasa mcm tak leh manage 2 topik dlm 1 blog Our Bundle of Joy nih..so aku decide buat satu lagi blog mengenai minat aku kat fotografi..mula2 rasa leceh gaks (aisey byk la pulak blog…) tapi mmg kene buat lah..sebab dah bercampur aduk topik dlm blog yg satu nih…

My New Blog

http://catlinaphotography.blogspot.com

So mulai hari ni, entry2 mengenai fotografi akan dimasukkan ke dalam blog baru nie..harap maklum…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: