Insyirah…or Rayyan?

Salam….hehe saje je letak name yg kat atas tu..tulah name yang aku n En. Fly berkenan (buat masa nilah…) Kalau baby girl..nak letak Nur Dayana Insyirah..baby boy..maybe Muhammad Rayyan..anyway semuanye belum muktamad lagi..lepas2 ni mungkin ade berkenan name lain pulak ke…

Mama aku pulak..duk promote name kegemaran dia…hehe serba salah aku dibuatnye..lum lagi pihak mertua lak yg cdgkan…

Nama yg mama cdgkan..

Aizuddin utk baby boy, Anis Zulaikha utk baby girl..hihihi…en. Fly..macamane?

6 Comments

  1. prebetsabu said,

    October 14, 2008 at 5:10 am

    insyirah n rayyan.. sedap nama tu..saya mencadangkan cadangan ditutup!!ada yg menyokong?uhhuhuhu kahkahkah

  2. masviona said,

    October 14, 2008 at 8:26 am

    ish…mana aci prebetsabu nih…ai baru je nk cadangkan dua nama yg diatas tuh ditutup…ahaksssateh…nama tuh sedap la…ada anak buah along nama dia nur dayana aisyah….dayana…best….insyirah tuh makna dia gembira kan???

  3. CatlinaFly said,

    October 14, 2008 at 8:50 am

    insyirah: kelapangan hatidayana : berani..dah tny ustaz dah..katenye gabung dua name tu takpe..rayyan tak ingat ler…ape makna dia

  4. CahayaPencinta said,

    October 14, 2008 at 11:21 am

    Rayyan tu nama pintu syurga kan.. Sedap nama tu..Nk cdngkn nama; (Baby boy):1) Rayyan Elzairy2) Muhammad Rayyan Mikhail(Baby girl):1) Fathi Insyirah2) Hannan Insyirah

  5. CahayaPencinta said,

    October 14, 2008 at 4:50 pm

    Oh ya,lg 1;Maizatul Az<>li<>naZulkef<>li<>= lili Insyirah/ Illi Insyirah

  6. CatlinaFly said,

    October 15, 2008 at 1:29 am

    cahaya pencinta : akan difikir2kan..thanks..ape2 pun masih lum muktamad ..:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: