Dah lame nak beli ni…

Mase g KL Isnin tuh..aku beli satu barang kat kedai di R & R Seremban tu..time berhenti rehat…sebenarnye dah lame aku n En. Fly teringin nak beli benda ni..tapi masa tu belum ade rezeki..kang org kata poyo laks..hahaha…bukan tak ade kat area Kluang atau Kota Tinggi tapi designnye dia tak cantik @ tak menarik..so..tercapai gak cita2 nak beli benda alah ni..hehe..mesti org ckp entah ape2 lah Catlina ni..tapi…aku suke sgt bila dpt beli benda ni!

Hihihihi…..saje nak war2kan dunia yang aku ni bakal jadik mak orang!

5 Comments

  1. masviona said,

    October 23, 2008 at 2:20 am

    samalah kita…dulu along pun beria nak beli benda2 camnih bla dpt baby dulu.satu je nk pesan…klu selalu park kete kat panas…tambah² lak kete xde tinted dia senang rosal la ateh..jaga2 lh ye…:)tp klu byk duit xde halnye…dah rosak beli je lain kan..apa ada hal kan

  2. Qasehsufi said,

    October 23, 2008 at 5:31 am

    sapa tak bangga nak jadi mak..kalau qaseh pun mesti buat bende yang sama..wah esok nak balik muo bleh la singgah jap kat r&r n cari bende tu….jgn mara ha..

  3. CatlinaFly said,

    October 24, 2008 at 12:27 am

    hehe..masviona: xpe..kete park kat tempat teduh je..rosak, beli lain hahaha..qasehsufi: ye2…beli2..jgn tak beli🙂

  4. Fly said,

    October 24, 2008 at 12:56 am

    untuk bakal bapa ni xde ke? nak jugak….

  5. CatlinaFly said,

    October 24, 2008 at 2:28 am

    heh..awk kan designer..buat sendiri jer haha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: