Lalalalalala…hari -hari kerja…

Peh..minggu ni mmg bz..rasanye aku penah ckp dulu, keje aku ni kalau time free..free memanjang..tapi kalau bz, bzzzzzz memanjang…

Mcm ni lah lebih kurang diari kerja aku minggu ni..

Isnin 20 Okt: 7 pagi gerak gi kl ( g tempat2 praktikal student2 aku, jumpe pengarah/ pengurus tempat2 praktikal tu untuk dptkan feedback dari diorg…), 7 ptg smpi umah , 8 mlm g opis nak update nota utk kelas esok (sebabnye aku terlupe nak update awal2..salah aku jugak ler..)

Selasa 21 Okt : Kelas half day, petangnye aku rangka jadual untuk kursus pegawai2 jbtn (objektifnye, merge kan dua kursus agar jadi satu tapi make sure jgn tertinggal topik2 penting!) Ingat senang nak pikirkan nak susun jadual?Poning kepalo!

Rabu 22 Okt : Hmm..patutnye g jerantut hari ni (kursus) tapi terpaksa batalkan sebab ade nk jaga exam student besoknye..

Khamis 23 Okt : pagi jaga exam amali , petangnye Dr Donny ajak buat surgeri..insya allah..kalau aku larat…aku nak jadik photographernye aje aci tak hahaha….pastu letak dlm blog tapi takut org ngeri lak nak tgk gmbr2 surgeri tu..aku tak pe..hati kering beb!

Jumaat 24 Okt : pagi nak jaga exam teori pulak…petang..hmm..buat masa ni belum ade ape2 plan lagi…harap2 free…

Sabtu & Ahad…ah..tak sabar aku tunggu dua hari ni!!!nak bgn lambat!huhuhuhu…

oh…. tgk jadual liliepie aku kat atas tu…dah 18 minggu rupenye..cepat pulak rasanye masa berlalu…when u are carrying another life in ur belly, it makes u appreciate life more….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: