Breakfast at Kluang Rail Coffee


Haa..kalau dtg Kluang, jgn lupe singgah kat Railway Coffee..kopitiam yg agak famous kat sini..penah masuk Mjlh 3 tau!Ada dua branch Rail Coffee kat sini..

Yang spesel kat sini..roti bakar & kopi o..tapi ade gak menu lain cam nasi lemak, mee rebus, mee kari..tghari lak ade western food ( kalo kat branch kedua depan Kluang Parade lah).Branch pertama is just a simple kopitiam kat stesen keretapi Kluang…

Yang aku selalu pegi , kat branch kedua kat tgh bandar..sebab kat branch pertama selalu full, susah nk dpt tempat duduk!

Sesak sikit pagi2 ni..mmg ramai org especially weekends..

Nampak tu..mcm2 pesen roti bakar, roti keping, roti bulat, roti sambal bla..bla…..


Roti Bun bakar..tgh2 letak butter n kaya ( kaya buat sendiri..)

Nasi lemak pun boleh tahan sedap..

So, kalau dtg Kluang, jom g Rail Coffee!

2 Comments

  1. Mimi Amilia said,

    October 27, 2008 at 3:35 pm

    All the foods look so yummy! Dua tahun lagi i sampai la kluang tu.hehehe..kalau takde aral melintang siap jadi org kluang lagi nanti.

  2. CatlinaFly said,

    October 29, 2008 at 9:30 am

    hehe..jadi org kluang?kalo 2 thn lagi sy ade kat sini, leh la jumpešŸ˜‰


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: