Taa daa….

Hmm..cadang nak g wat ultrasound scan lagi today..nanti aku tempekkan gmbr scan kat blog later k…

Tentang 3D scan..rasanye tak lame lagi dah leh buat, tinggal nak cari tempat je kat mana nak buat..my friend told me, the charge is about RM100 plus minus..oh i’m so excited!

Tips: disaran minum segelas air sebelum buat ultrasound scanning supaya boleh nampak dengan lebih jelas…..

6 Comments

  1. Ayong said,

    November 15, 2008 at 6:35 am

    ohh bestnya….bila la akak nak merasainya semula……rindunya…🙂

  2. CuTeMiUt78 said,

    November 15, 2008 at 7:01 am

    oh ya ke.. baru tau hari ni.. emmm.. rasanya masa kita ngandung dulu.. member ada suggestkan satu klinik kat bp, buat 3d scan hanya rm70 tapi dah lupa klinik mana

  3. CatlinaFly said,

    November 16, 2008 at 9:52 am

    ayong: hehe..ala ayong, nati next child dpt la rasa lagi..wah..lagi best, kali kedua ke ketiga?(kalau preggie lagi lah..)cutemiut78: iye ke…kat mane lah gaknye tu ek..sebenarnye tak pegi pun semalam sbb terlalu ramai org kat klinik tu, since sy pun tak urgent, malas nk tunggu, sok lusa leh g lagi..

  4. Hanney Hanafiah said,

    November 16, 2008 at 12:21 pm

    hi maiza..lame x jenguk kat blog awak..ehh kita pon ada blog sebenarnye, tapi x la secanggih awak ni..hehe jenguk2 yee

  5. CatlinaFly said,

    November 17, 2008 at 2:39 am

    hanney!lamanye tak jumope!rindu ler!

  6. cintaKusayangMu said,

    December 17, 2008 at 2:43 pm

    qis nk wat 3d scan kt vision college…kwn2 kate around rm65 cmtu…less than rm100 la…xsbr rasanye nk tgu 22hb ni…heheh….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: