Monday morning sickness?

Pagi…

ntah kenape aku rasa pening2 lalat pulak pagi ni..

ke sebab pagi2 dah ade meeting tergempar dgn bos? (hehe)

ke sebab gula darah aku rendah atau tinggi pagi ni?

ke sbb byk sgt keje so aku jadi serabut n tak tau mane satu nk buat dulu?

ke sebab aku dah lame tak coti?

heheh..aku rasa mcm sebab yg last tu je..tapi bila nak amek coti yer…mcm byk je keje nak settle tapi sebenarnye aku rasa ni signal bdn aku mengatakan aku tak cukup rehat..cuti sabtu ahad pun aku rasa tak puas rehat..biasalah kalau duk umah, mesti nak menyapu, men vakum rumah, basuh kain, lipat kain, kemas bilik kucing.. huhuhu..

hmm..betullah tu..aku ni tak cukup rehat kut..so..aku rasa sok lusa maybe nak amik cuti rehat…hrp2 dptlah amik cuti & tak ade ape2 meeting sok lusa..(sape kate kerja kerajaan senang n rileks?)

& rasanye kalau aku amik cuti pun, aku akan bwk sket keje bawak balik umah, Cg Fly pun jaga sepiem, so sorang2 bosan jugak kan kat umah…

5 Comments

  1. masviona said,

    November 17, 2008 at 8:19 am

    gi ler rehat ateh…amik cuti khas utk rehat..ahakssjgn dah gi bercuti dok layan muntah…muntah jugak sudah ler…ahakss

  2. CatlinaFly said,

    November 17, 2008 at 9:01 am

    heh..along weh,mane ade muntah2 dah..dah lepas trimester pertama🙂..makin kuat mkn ade lah..ramai tegur muke dah bulat nih..tah mane bulat nye tak tau ler..

  3. Hanney Hanafiah said,

    November 17, 2008 at 9:41 am

    maizaaa…haa awak lagik berseri tau..suka la tengok.takde ke gambar full nak tengok perot..hehe..kite balik jb raye haji nnti ni.tu pon dapat cuti bape hari je..

  4. Ayong said,

    November 17, 2008 at 10:57 am

    rehat2..baby tu minta ibunya rehat tu..hehehehehe

  5. CatlinaFly said,

    November 18, 2008 at 3:21 am

    hanney: belum ade lagi gmbr terbaru lum buat photoshoot hehe🙂 nanti ler..ade masa nanti..ayong: ha ah..nak cuti esok!ape nak jadi, jadilah! (eheh..sekali bos tak kasik cuti,nganga! haha)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: