Award

Aisey..dpt award ah..award ni dari Kak Masz73..ish akak,baru je kenal sy, dah bagi award,terharunye..ish..๐Ÿ™‚ thanks kmasz!

Hmm..and kene bagi award ni kat 7 org yang lain yer..actually nye kan..ni first time nak bagi award kat org sbb sebelum ni ade gak dpt tapi tak reti caranye masa tuh (ade ke patut..ish ish ish..) sbb baru2 berkecimpung dlm bidang blog ni masa tulah…nak amik award pun tak pandai masa tuh!hahaha..

Okeh..the award goes to….(drum roll pleaseee…):

p/s: aku nak bagi lebih 7 org buleh tak..rasanye 7 je tak cukup…rules dia:Sape yg dapat award ni kene amik award ni, tempek kat blog & awardkan kpd orang lain..

1.Kak Masz73: bagi kat akak semula coz tanda penghargaan sy pd akak..
2.Ayong : u r so friendly, baru kenal pun tapi mcm kawan lame lah!
3.Masviona : kawan lame…masa matriks ’99 lagi & still in touch!
4.Itukz: jiran & kawan outing snap gambo! (Next spot Tg Piai kut tapi tak tau lagi bila hehe)
5.Cute Miut78: ui bila nak jumpe ek..dekat je kat akak kat Bt Pahat nun kan?
6.Hasra: seronok sembang dgn awk kat YM
7.Ain : kawan masa kat Upm nih..oh ain ingatkah ko kite penah jatuh moto depan Kolej Kelima dulu?hahaha..masa tu ade Pak Wan & Azri jadi saksi, ish malu2…pas2 Pak Wan tlg angkat moto..
8.Hana : masakan akak pehh…wpun tak penah rasa je, tgk gmbr je dah tau sedap nih!
9.Dr. Ida : pun kawan lame gaks, kawan dari sekolah dulu, tmpt aku mtk 2nd opinion abt health!
10.Kak Suhana: baru kenal akak, suke tgk kek2 dlm blog akak..
11. last but not least: kepada korang yg tgh baca blog ni๐Ÿ™‚ , sudi-sudikan…

Sekian..

7 Comments

  1. HasraRazali said,

    November 25, 2008 at 1:23 pm

    Terima kasih catlina….bg award ni kt Hasra..dh lama tak online ngn catlina kan…:p

  2. CatlinaFly said,

    November 25, 2008 at 1:37 pm

    tulah..sy pun jarang on YM sekarang..eh..esok sy nak g shah alam tau..tido sane๐Ÿ™‚ ade keje sket..

  3. jus call me ida.. said,

    November 25, 2008 at 2:52 pm

    tq for the award.. aku pun tak tahu menahu award2 ni..huhu

  4. yong said,

    November 25, 2008 at 3:59 pm

    time acihhhh ye!!!sonok kita ni psl dpt award!hehehehehenanti kita tepekkkk!

  5. CuTeMiUt78 said,

    November 26, 2008 at 1:02 am

    thanks k beri akak award tu.. nice je.. nak jumpa erk.. tu la masa blm mengizinkan.. insyallah nnti klu free kita jumpa k

  6. CatlinaFly said,

    November 26, 2008 at 1:28 am

    dr ida: samalah dgn aku..ni baru tau mcmane nak amik hahahaha..

  7. CatlinaFly said,

    November 26, 2008 at 1:28 am

    yong & cute miut: came-came kasih..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: