Posing sorang – sorang

Ini ialah apa yang terjadi bila Catlina tinggal sorang2 dlm bilik hehehe…actually gmbr ni aku amik masa aku bermalam kat Nilai Hotel, semasa gi audit ladang di sekitar Selangor(outstation yg aku ckp tu..)..nak jalan2 kat Nilai 3 pun, masa tu ujan lebat giler..so terperuk kat bilik , bosan juga..dah la tak de Astro bosan betul..


Cakkkk!!

Actually aku ade satu lagi blog utk fotografi ni..ada yg dah tau rasanya..kalo lum g tgk lagi, jemput2 lah ke http://catlinaphotography.blogspot.com ….bolehlah dikatakan koleksi keje2 fotografi aku ade kat situ..btw aku ni amatur lagi & still learning!Sebarang komen & ulasan amatlah dialu2kan!

“Learning is a continuous process throughout life!”

6 Comments

  1. yong said,

    November 30, 2008 at 7:30 am

    walau amatur,tapi yong tgk shots semua nya kelasssssss!jom gi tembak!🙂

  2. dilaOHdila said,

    November 30, 2008 at 4:25 pm

    betul tu cikgiwpun amatur tapi gaya persembahan & penilaian itu amat bererti. SUPERB…..talented cikgi nih, alhamdulillah. Nanti kalau duk bangi JOM KITA NEMBAK MUSANG NAK?:-P

  3. Eita said,

    December 1, 2008 at 3:40 am

    akak ita pun nk blaja photograhy,, nk bli kemera nikon gak🙂 heee tp tak tahu bila beragan je terlebih🙂

  4. CatlinaFly said,

    December 1, 2008 at 7:20 am

    yong: kang baby dah kuar..projek gmbo baby pulak hahaha cian anak aku heh cabaran tu amik gmbr baby coz takleh pkai flash…nanti mate dia silau..

  5. CatlinaFly said,

    December 1, 2008 at 7:21 am

    dila: eleh cg dila ckp org..dia tu lagi superb siap g amik gambar kat MIFA!jeles2!nak tiket jugak!!!!

  6. CatlinaFly said,

    December 1, 2008 at 7:23 am

    eita: insya allah..sementara nak beli tuh(eceh..bakar ni..), eksperimen la dgn kamera yg sedia ada dulu..dulu2 sy eksperimen dgn kamera hset!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: