Berita terkini!!

Heh jgn terperanjat..Catlina lum bersalin lagi wehhhh..lepas Isyak tadi dpt sms dari member baik iaitu Dr. Dobot..org umahnye dah bersalin..kul 3 & 3.30 ptg tadik..peh..two babies sekali gus!Tahniah Dobot! Aku & Cg Fly tumpang hepi..dgn segera kami nengok Flickr ko tuh..sejuk mata tgkkkan anak2 ko ni..chomel syangat2…& alhamdulillah sume selamat..mom & babies…

Hmm..Bot, bila tgk babies ko ni kan…aku & Cg Fly tak sabo nak tgk baby kami pulak…:) tahniah again Bot!Kem salam kat wifey okess…

7 Comments

  1. doBot said,

    December 5, 2008 at 4:08 pm

    Wah…terus update blog. Thanks Maiza, aku tak sempat nak menulis kat blog aku. Anyway, aku berdoa kor akan dipermudahkan bila tiba saatnya nanti. Kalau boleh, tak sanggup aku nak melihat isteri bersalin lagik. Tapi, bila melihat anak yang lahir. Hilang dah semua tu. Sekarang, aku sengih sorang-sorang bila tgk gambar dalam pc. Hehehhehe…

  2. Papa-Itam said,

    December 5, 2008 at 4:12 pm

    wahhh comeynya baby kembar tu…..sukalah…bau dia pun mest harumkan ….Alhamdulillah selamat sumernyakan ….

  3. Hanney Hanafiah said,

    December 5, 2008 at 5:03 pm

    aaa comel

  4. yong said,

    December 6, 2008 at 3:09 am

    wahhh comelnyeeeeee!!mesti tak sabar jugak tggu yg dlm peyut tu kuarkan??? re: nak cekelat??????? aisey, org ngandung tak leh hampakan permintaan ni..meh nanti kita poskan…psst..email ada tak???

  5. yong said,

    December 8, 2008 at 1:38 pm

    re: ohh ye ke..bukan pe, kalau org ngandung yang teringin, rasa lain kalau tak tunaikan..hehehehe.

  6. CatlinaFly said,

    December 8, 2008 at 2:37 pm

    yong: takpe..dah kirim kat member cekelat tuh..ahaks..🙂 dun worry bukan mengidam..saje teringin cikit je hihihihi…sekarang giler mkn kit kat..harus aku kene kencing manis cenggini!Cg Fly dah bebel berbakul dah!

  7. CatlinaFly said,

    December 8, 2008 at 2:37 pm

    dobot: anak ko comel!!!!geram aku..comel mcm wife ko heheh (takkan ko pulak kan)..hahahahahaha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: