Outing Ujung Tahun…

Catlina baru balik dari kampung Cg Fly kat Pontian…beraya kat sane…sebelum ke umah tok, kami ke Tg Piai dulu sehari sebelumnye, dgn keluarga Dr Dodon..Tg Piai berada dalam daerah Pontian jugak lah..kira-kira 2 jam dari Kluang..saje jalan2 mencari spot utk “menembak” hehehe..

Hmm..boleh dikatakan , dari segi penginapan resortnye, agak sederhana (tak nak cite panjang coz Catlina ni cerewet, kang entry ni jadi ruang mengutuk pulaks hehehe), don’t expect yang grand2…& Catlina tak rekemen bagi percutian keluarga utk piknik & mandi manda…sbb kwsn tanjung ni, kwsn paya bakau…kalau nk g pantai, better g Desaru, PD atau pantai2 lain…but..for a nature lover , kunjungan ke Tjg. Piai pasti takkan mengecewakan..ok..kat bwh ni some sneak preview aktiviti kami kat Tg Piai..gambo2 lain akan ditempekkan kat Catlina’s Photography ..Jemput2lah ye..

Pintu masuk ke resort Tg Piai..tok kata, dulu-dulu jmbtn ke resort ni jmbtn kayu..ngeri je lalu sini bila air pasang, tiangnye goyang2….sekarang dah simen, kira ok lah..Dr Dodon sedang memikirkan destinasi “menembak” seterusnye.. hehe..
jauh2 aku dah tak larat tau..kene g pas baby kuar laks..hehe
Saje je nak buat Catlina & Cg Fly jeles dgn lens baru dia nih huh!
X menyempat abis mkn!
Don, pinjam Don?hehehe..buli ka inda buli bah?
Posing wajib bila dah ade org nak amikkan gambo..Boys will be boys…
Snap2 terakhir sebelum meninggalkan Tjg. Piai

7 Comments

  1. Fly said,

    December 8, 2008 at 2:48 pm

    wahh kacak2 nye jejaka2 tu haha,,angkat bakul

  2. CatlinaFly said,

    December 8, 2008 at 2:49 pm

    ngade…jejaka perasan😛

  3. masviona said,

    December 9, 2008 at 1:52 am

    ateh nmpk cute sket sbb dah tembam sket xdelah kurus melidi jer mcm dulu…hehehe

  4. CatlinaFly said,

    December 9, 2008 at 3:25 am

    ehehe..ye ke..takpe janji cg fly always nampak kite cute kat mata dia heh..

  5. yong said,

    December 9, 2008 at 2:29 pm

    wah best tu kalau tembak sana sini kan..psst..editing marbeleslah..

  6. CatlinaFly said,

    December 10, 2008 at 2:28 pm

    yong: editing marbeles? huhuhu tak lah ayong..sy newbie lagi nih…baru nak bereksperimentasi..

  7. Aldeany Hope said,

    December 12, 2008 at 6:00 am

    kuii kuii kuii.. ganteng2 pria nyerr..nasib bek sesuai ngan the ladies..😀ops.. sy pn dah gemuk.. sy lak yg terasa..hikhikk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: