Kursus..huhuhuhu..

Salam..hai sume pekabo..huh..menggigil kepala lutut bila hampir 3 hari tak leh online..Catlina kat area Selangor sekarang(lokasi terperinci: rahsia..hehehe)..berkursus..actually..aku skang kat ladang kambing yang boleh dikatakan high jugak biotech nye..aku sedang menjalani kursus Artificial Insemination In Goats: Refresher Course For Veterinarians…6 hari,start Isnin ari tuh, sampai Sabtu nih!(rindu rumah & lebih tepat lagi rindu kat cik abe ku..Cg Fly)…Sblm ni wi fi connection kat sini prob sbb tu tak leh online..nanti ade masa aku update lagi ek…rindu kat korang sume lah…

6 Comments

  1. jus call me ida.. said,

    December 17, 2008 at 2:02 pm

    patut la senyap ajerrk..datang la sini makan kek cekelat! hehe…Bestnye.. kira ko dah jadi pakar insemination la ni…

  2. CatlinaFly said,

    December 17, 2008 at 2:38 pm

    hihi jgn ler kate gittewww..tak la pakar..harap2 dapat praktis kat tempat keje nanti..dulu takut2 nak buat skrg dah konfiden sket..

  3. jus call me ida.. said,

    December 18, 2008 at 12:29 am

    catlina.. camne nak buat design bunga2 kat tepi tu yerk??

  4. Fly said,

    December 18, 2008 at 9:03 am

    cepatlah balik wahai isteriku..suamimu disini x keruan jadinya ahaks…kakja dah menggigil kepala lutut kalau x bukak blog tersampuk gak tu

  5. yong said,

    December 18, 2008 at 3:37 pm

    oh, kursus ye..hahahahahaha ha tu dia…asben dah gigil2 pala lutut dah tu..

  6. jus call me ida.. said,

    December 19, 2008 at 3:55 am

    hehehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: