Kursus Part 2: Asrama

Hehe macam askar gitu!Tapi cukup selesa…ade air cond lagik..bilik air kat luar tapi leh kata taraf hotel coz ade shower hot & cold water !Cuma..aku rindu rumah huhuhu..(baby pun windu umah & abahnye..wuwuwuwu…).

Actually,gambar ni aku amik bulan lepas sebelum dtg berkursus coz masa tu aku buat lawatan audit ke ladang ni..tak sangka mula2 jadi auditor ladang, pastu jadi peserta kat sini lak ehehe…kamera D60 tak bawak coz aku pilih bawak laptop, Cg Fly pegang kameghaa tuuuu…..

waa…tak sabar nak balik rumah!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: