Dah balik..

Yeay! I’m Back… sampai rumah dari Kuang , pukul 5 petang tadi..penatnye..nanti nak tido puas2 & bgn lmbt sok!hehe…

Ni idea dari kawan baru aku Qis…amik gambar peyut!hehehe….patutnye amik dari awal2 hari tu kan… tapi sebenarnye my tummy masa 5 bulan dulu pun tak obvious sgt..dah masuk bulan ke6 ni baru nampak..kalau ikut kiraan minggu, I’m supposed to be 26 weeks now( 6 bulan setengah..).Wah dah nak masuk 7 bulan tu!!!!Terasa cepat pulak masa berlalu…Dah tak lame dah nak jumpe baby..🙂

Aku snap gmbr peyut nih masa nak tunggu turn buat amali
time kursus semalam!
Heh sempat lagi tuh!


P/S: psssttt….qis..tak leh lah nak bertanding perut dgn awk sebab tak aci..awak ade upin dengan ipin kat dlm tuh🙂..hehe

9 Comments

  1. Ultramama said,

    December 21, 2008 at 1:39 pm

    Wah! Subaby dah besaulah

  2. cintaKusayangMu said,

    December 21, 2008 at 2:54 pm

    heheh…leh je la kita lwn perot…tp cat kena mkn byk2 ar..hehehe

  3. jus call me ida.. said,

    December 22, 2008 at 12:12 am

    ingatkan gambo apaaaaaaa la tadi..berlawan2 nampak..kiter dulupun lagi tak nampak sgt perutnya..

  4. CatlinaFly said,

    December 22, 2008 at 3:55 am

    ultramama: ye..nanti tak lame lagi mung timang anak sedara lah..qis: muahaha..mkn byk2 kang gemoks pulaks hehehe…ini pun nurse soh jaga mkn coz berat bdn setiap bulan naik lebih 2 kilo…dr ida: keh keh keh…idea qis lah ni…aku pun tak terpikir gak tapi ape salahnye kan..wat kenangan…

  5. ahmad shahrizal said,

    December 23, 2008 at 4:31 am

    nak lawan dgn peyut sy leh gk…hahhaha!

  6. CatlinaFly said,

    December 23, 2008 at 5:01 am

    ahmad shahrizal: weh..mane blog awk nye?sy klik, kuar blogger profile je..welkem to blogging anyway deh! heh may tak leh lwn perut dgn sy sebab lain kategori nih heh!

  7. masviona said,

    December 23, 2008 at 6:33 am

    perut ateh dah besar lah…dah xlama lagi tuh..:)

  8. CatlinaFly said,

    December 23, 2008 at 6:42 am

    masviona: nanti bulan 3 dtg la tgk kawan damia😉

  9. cintaKusayangMu said,

    January 9, 2009 at 11:29 am

    catlina…nnt amikla pic perot terbaru..hehehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: