Uiks?Ape benda ni?

Jeng!Jeng!Jeng!

Cuba teka..apa kaitan simpulan tali ni..dengan baby dlm peyut Catlina ni?๐Ÿ™‚ ….Rasenye mummy2 otai blogger tau ape guna simpulan tali ni….

Klu: simpulan tali, 28 weeks..

heh lebih2 tak leh bagitau …kene teka & jawab dulu!๐Ÿ™‚

8 Comments

  1. Eita said,

    December 23, 2008 at 5:17 am

    akak ita tak tahu,,, ita nk tahu ler nape๐Ÿ˜€

  2. jus call me ida.. said,

    December 23, 2008 at 5:28 am

    tali aper tu??

  3. hana said,

    December 23, 2008 at 5:28 am

    itu utk ikat tanda gerakan baby kan??๐Ÿ˜€

  4. yong said,

    December 23, 2008 at 5:44 am

    ha? utk kirakan gerakan bb???

  5. Ultramama said,

    December 23, 2008 at 6:48 am

    format baru ke? x delak dapat tali ms pregnant ari tuh.

  6. Tukang cerita said,

    December 23, 2008 at 7:41 am

    Eden lagik lah tak tau…En. hubby ku check sendri….buku merah yang biasa2 pregnant moms pegang tu pun aku tak der….apa2 hal, semua tnya En.hubby…dah kata doktor peribadikan…takkan nak tgk perut patients jer…perut bini kena jaga gak….

  7. Azie said,

    December 23, 2008 at 11:52 am

    kita lompat dr blog kak fiza..nak teka gak heheheh tu nk kira gerakan bb kan..sbb kalu kt kg2 selalu buat mcm ni…ada tu ikat guna daun๐Ÿ™‚ tp kalu salah sorry hehheheopppss salam kenal ya๐Ÿ™‚

  8. Rafizah Nordin said,

    December 23, 2008 at 2:23 pm

    anakku udah tiga tp x penah lak ngikat tali camni tuk kire gerakan baby…hehehe…ape tu dr cat? atau ni cara baru ke?nak cube tekalah… tali yg nak diikat pada kaki & tangan mami masa dlm pantang… betui tak???


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: