Memperkenalkan..

My little baby girl..27++ weeks (nearly 7 months)…

Buat 4D scan di Johor Maternity Specialist Centre, Kluang , pagi tadi pukul 10 pagi :)…terjawab sudah pertanyaan sama ada bb girl ke boy..awal2 instinct dah kata girl tapi masa tu tak dpt nk konfem lagi kan bb suke kepit kaki masa scan sblm nih…heh..doktor sini kata, bulan depan datanglah lagi , dpt tgk dgn lebih jelas…kos: RM50 only..(biasa buat 2D scan, RM 20 – 30)..heh best lagi wat 3D/4D ni weh!!!
Doktor kata hidungnye ikut hidung Catlina tapi Cg Fly lak kata mcm hidung dia jer..(nak menang jugak tu)..tak kisah lah ikut idung sape pun janji sihattttt!! kan?kan?kan?:)..err..rasanye pipi dia mcm Cg Fly kut ehehe…
Scan 4D : huhu kat skrin ade kaler..dah print tak dok kaler pulok..

Below: A little explaination about the scan picture.

12 Comments

  1. Azie said,

    December 26, 2008 at 4:51 am

    waaa dh suprise lg lah erk hhhihihihi…kita sume mmg tak mo tau walau tiap bln mmg scan..tp mmg saja nk tau..dh ckp ngan doc tak mau tau..walau hati nk sgt tau tp nk tgu gak heheheh..so far alhamdulilah dpt spsg dh🙂..tgu yg ke 3 laks hehehhe ntah bilalah tu hehehhe

  2. HasraRazali said,

    December 26, 2008 at 6:54 am

    seronok jer dgr pengalaman org..:-)

  3. CuTeMiUt78 said,

    December 26, 2008 at 10:12 am

    bestkan bila tgk baby kat dlm perut.. satu pengalaman yg tak dpt dilupakan setiap ibu.. wah, bagusnya buat scan 4d rm 50. Emm.. sok2 klu kita ngandung lagi.. nak buat gak ler

  4. Tukang cerita said,

    December 26, 2008 at 12:28 pm

    Bleh member ngan anak2 akak nanti…ultramama mesti jeles ek Catlina?

  5. Rafizah Nordin said,

    December 27, 2008 at 7:06 am

    wahhh baby tu siap jeling lagi…hehehehai baby…

  6. Hanney Hanafiah said,

    December 27, 2008 at 4:37 pm

    bestnyer..

  7. yong said,

    December 28, 2008 at 1:29 pm

    wah..syoknye..dpt tgk ur baby lah dlm peyut tu…allahuakbar kan!re: klik kat gmbr yang nak up kat blog,pastu amik link gmbor tu..copy n pastekan link tu kat blog awak..

  8. CatlinaFly said,

    December 28, 2008 at 1:55 pm

    azie: sy terima je girl ke boy..mana2 satu tak kisah actually..alhamdulillah dapat baby..2 tahun tunggu ni🙂hasra: when the time comes, it’ll be ur turn..:)

  9. CatlinaFly said,

    December 28, 2008 at 1:56 pm

    cute miut: ha ah kak..murah je..sy budget2 dlm rm seratus ari tu..sekali rm50 je..tmptnyer kat belakang hong leong bank..heh..harus kubuat lagi bulan depan..

  10. CatlinaFly said,

    December 28, 2008 at 1:57 pm

    tukang cerita: heh..boleh aje..kak fizah:..heh..kak fizah terer ah leh nmpk baby jeling tuh..tapi sy tak puas dpt print skeping je..nk byk keping & byk angle tapi kang doktor tu kate mengade2 plak..hehe..lagipun ramai patient that day…yang dtg checkup..

  11. CatlinaFly said,

    December 28, 2008 at 1:58 pm

    hanney: nanti turn awk pulak insya Allah…yong: tq yong..

  12. cintaKusayangMu said,

    December 30, 2008 at 9:54 am

    Catlina…abisla nnt boys kita tu main rebut2 anak dara awk..hehehe…ms scan tu dorg bg dlm bentuk cd ..xprint out pn..byk gk gmbr2 dlm cd tu..siap ader movie lg….mmg puas ati…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: