Pelan Hujung Minggu

Cadangnye esok dgn Cg Fly, nak kemas & redecorate bilik tidur kami..nak vakum, mop lantai dll yg perlu dibuat..sebelum baby kuar🙂 .. ptg tadi dah g Ayer Itam beli karpet baru utk bilik…alah beli karpet kayu sarawak tu je…sbb kalau karpet bulu2 tu nanti kuat berhabuk pulak..kang baby selsema…karpet/tikar kayu ni senang nak dibersihkan, sapu je..alih2 mlm ni Catlina selsema la pulak…hmm..nampaknye Cg Fly kene kemas sorang2 la sok kalau Catlina tak ok lagi🙂..ape sahaja utk baby & mummy nye kan kan kan?Huhuhu..kalau selsema ni kan..asik rasa bad mood je memanjang..jap gi nak tido lah..harap2 i’m ok tomorrow…tak sabar nak redecorate bilik..nanti nak beli baby cot senang, letak je, tak yah nk kemas2 yang heavy2 lagi dah..err…aaacchhhhooom!!!alhamdulillah!!adoiii….

PS: Umah dekat je ngan Ayer Itam tu tapi jarang pegi..sekali sekala pegi rambang mata wooo…byk souvenir cantik2 kat sane..ala2 mcm Pengkalan Kubur/Rantau Panjang kat Kelantan….kalau tak kuat iman..berborong sakan ler..tadi pegi pun unplanned, so tak shoot gmbr pun, lagipun cam nak ujan..next time kalau gi lagi, Catlina amik gmbr & tempek kat blog…

10 Comments

  1. cintaKusayangMu said,

    January 10, 2009 at 2:35 pm

    semoga cepat sht la ye catlina…subaby..doakan mummy cepat siht ye…

  2. Azie said,

    January 10, 2009 at 3:41 pm

    rmh kat ne? kita kalu blk kg sure p air itam tu heheheheh…mana tau leh mbzkan diri nyinggah heheheheheh

  3. Rafizah Nordin said,

    January 10, 2009 at 4:01 pm

    ala cian cat seleseme la pulak.sabo,sabo…mmg gitulah…kene prepare sblm sambut org baru…kemas cg fly…jgn tak kemas…

  4. nurulhuda abu bakar said,

    January 10, 2009 at 4:26 pm

    all the best…🙂

  5. Puan Gee said,

    January 11, 2009 at 5:26 am

    bgs le prepare awal2… kekadang baby dah tak sabar nak kluar… tp tak ph beli baju byk2… I pun beli semua white… walaupun dah tau nak dpt baby apa… manalah tau scan nampak lain…tup tup keluar lain plak😉re : I dok JB tp asal KB..skrg dok berpantang kat KB…

  6. yong said,

    January 12, 2009 at 5:12 pm

    flu?musim agaknye ni..yong pun sama ha…fenin…re: psst..email tu ada silap kut..yong tak boleh nak send…

  7. Puan Gee said,

    January 13, 2009 at 7:45 am

    u kene tag..nnt dtg ambik homework kat blog i yer*** btw… oghe klate ker?? area mano? Saya kat Bunut Payong…

  8. CatlinaFly said,

    January 13, 2009 at 7:54 am

    qis: amin!kak Azie: sure, nak singgah bagitau ler bila nak balik kg tu..Kak fizah: hihi bilik dah lawa..thanks to my hubby..dah tak mcm sarang kucing dah hihihihinurulhuda: tq singgah blogpn gee: ooo..org jb..sy lak oghe kelate duk kluang ni haa..yong: ha ah..ramai kengkawan satu tempat keje pun selsema gak..

  9. CuTeMiUt78 said,

    January 13, 2009 at 9:11 am

    heh..heh..heh.. oh g air itam erk.. memang ler.. klu g situ…rambang mata tau..

  10. CatlinaFly said,

    January 13, 2009 at 1:15 pm

    cute miut: betul tu kak..cg fly yang tak suke shopping pun ralit bila g sane ehehe..murah pun murah leh tawar menawar lagi


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: