Penangan bed time stories (tak de kaitan dgn movie Adam Sandler tu ye..)

Ni sebenarnye cite minggu lepas…masa aku dan Cg Fly balik umah mak..mmg tiap2 ujung mggu kalau takde ape2 aral, kitorg akan balik ke rumah mak Cg Fly..

Alkisah nye..lepas mkn malam..dalam kul 8 gitu, aku , Cg Fly & adik Aza lepak2 kat bilik tido kitorg, pastu adik bawak buku cerita dia sekali ( adik ni dah lancar membaca sejak dia masuk pra sekolah tahun lepas)..aku dgn Cg Fly suruh dia baca kuat2, konon2 nak ngetest bacaan dan sebutan adik ler ni…adik baca cerita Si roti halia – The Ginger bread man …sekali dalam duk betulkan sebutan adik(semua baring same2 atas katil)..aku rasa mata aku berat..makin lame tak leh bukak pulak..suara adik bunyi sayup2 gitu…dan akhirnye aku pun zzzZZZZZ!sampai ke pagi esoknye !!…Cg Fly kata aku tido nyenyak giler!

bahan bukti..hehe

P/s: nmpk gaya..lepas2 ni kalau tak leh tido..boleh suruh adik atau Cg Fly bacakan lagi bed time stories! hahahaha..patutlah anak mat salleh biasanye mak bapak diorg bacakan bedtime stories, mmg mudah tido!! terbukti berkesan!

2 Comments

  1. CuTeMiUt78 said,

    January 15, 2009 at 5:02 am

    heh..heh..heh.. sok2 klu bacakan kat anak.. catlina plak yg tido..

  2. cintaKusayangMu said,

    January 16, 2009 at 8:22 am

    klu qis..pgg je buku kt katil..sure lena…hehehe…abg jep lak suka sembg2 time tdo..tau2 je..qis dh zzzzzzzz….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: