Cinnamon Roll Tertunailah Hasrat Di Hati

Kudapan minum petang hari Sabtu..resipi ihsan dari Kak Ina KL dengan recommendation from my sis Ultramama…thanks kak ina!Sape nak try, g jenguk resipi kat blog Kak Ina yer..sgt mudah lagipun Kak Ina siap bagi tutorial step by step gitu..🙂

P/s: Catlina tak letak aising atas roll tu, cuma taburkan lebihan badam cincang atas cinnamon rolls tu..

7 Comments

  1. Ultramama said,

    January 27, 2009 at 1:39 am

    Ho tu, jadi pung mung wat cinnamon tuh…Akok? Tunggu balik Kelate laa

  2. ~~ciklinn~~ said,

    January 27, 2009 at 11:39 am

    linn pun haritu amik resepi dari blog kak ina…tpai tak try2 lagi buat…. hahahhahahah

  3. BabyAlden&Mama said,

    January 27, 2009 at 6:12 pm

    kuikuikuii.. rajin..rajin… :papasal xde kuih utk jdikan tester? hikhikk… kidding.

  4. CatlinaFly said,

    January 28, 2009 at 12:55 am

    ultramama: ho mujur jadik..tapi mcm lembik sikit masa nk potong, agaknye pisau tak cukup tajam kut..cik linn: sedap ni cik linn , cepat2 try buat!🙂 lagipun tak manis sgt..mama alden: heh..tak dapek nk bg test sbb bawak balik umah mak mertua daa…

  5. tchersally said,

    January 28, 2009 at 2:04 am

    Salam,yummy..can even smell d aroma from here..hik..hik..err..bole minta consultation d sini tak doc? my 4 months old persian chinchila now being warded laaa..Dibo (male) suddenly lost his appetite, bila mkn pun..kejap muntah semula..dah kurus,last month br je ambik 1st vacination..dan yg plg pelik..bulu dia yg gebu tu gugur..bila tumbuh..jadi warna lain..ish..kenapa ya doc?

  6. CatlinaFly said,

    January 28, 2009 at 2:17 am

    teacher sally: sy reply kat blog tiche ok..

  7. ashley said,

    January 28, 2009 at 9:08 am

    Cat,Thank you for visiting my blog. You have such a nice blog too and nice pictures as well.Lapo ahh tengok kuih.Akok?aaaaa..sedapnyer.Wah nak nimang anak pertama ye..he he he..You are visiting THE RIGHT BLOG!!I have…Tisa’tun!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: