Yong oh Yong…

Kepada Yong mama Chem…ni nak jawab tag Yong lah ni..hehe kite settle satu2 yer..Catlina buat yang ni dulu sebab yang paaaaling senang nak buat hehehe…huhuhu..homework di hujung minggu..

The challenge is:

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.

Go to the sixth picture in that folder.

Put the picture on your blog and description of it.

Invite six friends to join the challenge.

Link them in your blog and let them know they have been challenged.



Keterangan gambar..

Masa ni coti2 kat Cameron Highlands…dgn my parents & famili Ultramama.Masa ni aku slim lagi..(Mac 2008).Ultraboboy kene hug2 dengan Su Na hehe..Rindu nak “gaduh” mulut dgn Ultramir (Su Na & Ultramir same2 mulut laser gitu hahaha) dan rindu nak dengar Ultralif nyanyi lagu Sayang Sayang Sayang nyanyian Aliff Aziz versi Ayam.. (Alif tak pandai sebut sayang,bila dia nyanyi..bunyinye jadik Ayam ayam ayam..)

Hmm…sape2 nak buat tag ni..silakan..

9 Comments

  1. MariaFaizal said,

    February 8, 2009 at 9:03 am

    Awwww…so sweet…I miss Cameron Highland so much! Can't to go there again with my hubby & munchkins. Cheers CAT! *wink2 back*p/s: Has the baby gender known via scanning? I might have missed any of your posts about this prior to this question🙂 However, do not b too confident of whether the baby is a he or she. As long as everything goes smooth & safe for you, hubby & the baby. Wishing you well CAT. *Miowwww*

  2. MariaFaizal said,

    February 8, 2009 at 9:05 am

    Correction:“Can’t wait to go there again….”

  3. ** yong ** said,

    February 8, 2009 at 9:07 am

    hehehehehe nanti2 kita bagi lagi tau kerja umah..hahahahhaa

  4. Hanney Hanafiah said,

    February 8, 2009 at 9:29 am

    nervous x nak dekat2 ni?

  5. Linda Latip said,

    February 10, 2009 at 12:17 am

    hehehe klu tag ni mmg tak abis, tp seronok kan..kami pn byk lg keje umah tak siap..naty la buat slo²…nmpk sggh hepi dgn kuarga otromen ye..ehehe

  6. CatlinaFly said,

    February 10, 2009 at 12:51 am

    kak maria: 3x scan..dr ckp baby girl..tgk jelah kuar nanti hehe..tapi sy tak lah beli brg baby kaler pink..caca marba..mcm2 kaler, tapi mostly basic dia kaler putih or cream..dah besar sikit, kalau betul girl, kite borong pink!!

  7. CatlinaFly said,

    February 10, 2009 at 12:51 am

    yong: oh..takper takper..nanti kan sy nak cari tag byk2 bagi yong pulak hahaha

  8. CatlinaFly said,

    February 10, 2009 at 12:52 am

    hanney: oh hanney..tiap kali sakit perut, suspens je tau skrg ni!hehehe

  9. CatlinaFly said,

    February 10, 2009 at 12:53 am

    linda latip: ultracat & ultraboboys gitu hahaha..nanti bulan 3 kemunculan ultrasubaby lak haha..(ade ker gitu?) adoi la..heh!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: