Checkup (lagiiiii….)

Diari aku hari ni (Khamis 12 Feb 2009)

9pg – 12.30 tghari :
kat spital…


2.30 – 3.30 ptg:
kelas kat auditorium

3.30 ptg – 4.30 ptg:
meeting..tak leh nak lari sbb aku ler pengerusi meetingnye ehek!(dush!mcmane lah aku leh pilih tarikh ni nak wat meeting, lupe lak pagi nye kene g spital..dah penat stgh hari kat sane…huhuh)

Cerita Checkup

Haemoglobin darah ok normal.. Urine glucose ok normal.. RBC, WBC, KLCC oppss..hehe..lain2 semua normal… Kaki tak bengkak..takde pening kepala.. Scan tgk baby , Dr ckp baby sihat..alhamdulillah..

Ok kawan2 see u tomorrow pulak..heh..kalau sempat update ler..esok pun mcm full schedule jek pagi ptg!
Aku me”reward’kan diri sendiri dengan seketui muffin (beli kat kantin spital)..as a dessert lepas lunch..tapi kan..buat sendiri lagi puas mkn kut tehehehehe..ayokkk…ade gak Catlina mengganas lagi kat dapur ni kang..heh!(Dah dekat seminggu Catlina tak mkn kek & yg seangkatan dgnnye tau..ni baru mkn nih!)

10 Comments

  1. cintaKusayangMu said,

    February 12, 2009 at 10:46 am

    sedap la plak nmpk muffin tu…skrg ni selera qis mnjadi2..ape je..rasa nk telan sume..heheh…bagus…truskn mnjaga keshtn mu dgn baik….dan jgn lupa…truskn niatmu itew utk wat stok EBM byk2…heheh

  2. hana said,

    February 12, 2009 at 10:58 am

    ayokkk tak tau! heheheheee….

  3. [[ yong ibu chem ]] said,

    February 12, 2009 at 4:02 pm

    syoknya…baby pun sihat dlm tu kan…mesti rasa riang betul bila saat dia menendang2..bergerak2 tu…

  4. CatlinaFly said,

    February 13, 2009 at 12:19 am

    qis: tulah qis..mmg nmpk sedap tapi bila dah mkn, rase frust sikit..sbb dah biasa bake sendiri..bila beli rase tak best..hehehe..

  5. CatlinaFly said,

    February 13, 2009 at 12:20 am

    kak hana: jeng jeng jeng…tungguuu..heheh!

  6. CatlinaFly said,

    February 13, 2009 at 12:20 am

    yong: ha ah yong..kalau dia senyap, kite jadi naik risau pulak..tapi bila sekali dia gerak skrg ni…pehhh..senak!nak2 kalau menendang!

  7. aznitaz said,

    February 13, 2009 at 1:14 am

    cat,kalo tndang ok lagi tp kalo dia pusing2 n gerak2 tu adoi..mmg x tahan. kelakar tgk perut tina2 mcm wave.

  8. aznitaz said,

    February 13, 2009 at 1:15 am

    opps buka tina2 tp tiba2 tu..

  9. CatlinaFly said,

    February 13, 2009 at 3:58 am

    aznitaz..hehe betul2..kekadang nmpk perut bersegi2..agaknye time tu baby menonggeng tak pun tu lutut dia hehehe

  10. jus call me ida.. said,

    February 13, 2009 at 4:36 am

    buat sendiri ada banyak skit! heheIni berlawan2 perut dengan cintaKusayangMu yerk?? saing skali ke deliver?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: