Sup daging kambing

Masakan Cg Fly ..utk dinner mlm tadi.Mcm tau2 je aku tak larat nak masak..balik keje petang semalam,smpi2 je kat rumah, tgk2 Cg Fly kat dapur tgh masak sup ni. 🙂 Cayang awk ah hehehehe…terima kasih daun keladi, sok2 leh masak lagi hehehehe..

9 Comments

  1. anawahid said,

    February 14, 2009 at 12:53 pm

    catttt… sedapnyerr… perghh.. nih kalo cicah ngan roti tawar pon sodappp…

  2. dZana said,

    February 14, 2009 at 1:17 pm

    sedap lagi mkn kalau ada sambal kicap.. pas cgu fly kene blajo msk menu ibu dlm pantang pulak..

  3. Aishah@Ariffin@Aqil said,

    February 14, 2009 at 1:21 pm

    takpernah lagi mkn sup kambing…kalu daging kambing gulai tu pernah sekali…hahaha…seumur hidup br pernah mkn sekali je..ms blk br nih…

  4. cintaKusayangMu said,

    February 14, 2009 at 1:32 pm

    syioknye ader org tlg masakan…hehehe

  5. ashley said,

    February 14, 2009 at 1:34 pm

    Kejap ye..Sebelum makan tu akak nak tanya..Ni kambing yang ‘sakit pinggang’ hari tu ke?..siannnn he he he..

  6. CatlinaFly said,

    February 14, 2009 at 1:48 pm

    kak anawahid: hehe..air tgn suami sekali sekala mmg sedap..berselera sy & baby bersantap🙂

  7. CatlinaFly said,

    February 14, 2009 at 1:49 pm

    kak zana: hehe..sy tak mkn pedas..sbb tu takdok smbl kicap..husband kalau takde kwn mkn smbl, mmg dia tak buat ler..keh keh..nanti sy maklumkan kat dia suh belajo menu berpantang kui kui kui

  8. CatlinaFly said,

    February 14, 2009 at 1:51 pm

    aishah: sedap tau aishah!ni faveret suami sy ni..sebab tu dia pandai msk sup ni.tapi kalau mkn selalu daging kambing ni..panas bdn!🙂

  9. CatlinaFly said,

    February 14, 2009 at 1:52 pm

    qis: kalau ade masa dtg sini kite suruh cg fly masakkan heheheheashley; hehehe idok ler..ni daging kambing beli frozen kat giant itteww..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: