Hadiah dari Kak Inahar,Cik Min dan Cik Manggis

Owh..i likeeee…hehehe..aku suke cgt award & gift2 ni…tapi kalau tag..hehehe..nak tempek tu utang dulu aaaa….tapi award ni pun aku kumpul2kan dulu baru tempek…Cik Min dgn Cik Manggis dah bagi sejak minggu lepas tapi ni baru nak tempeks..ahaks..sowiii..but I really appreciate it!Wpun baru kenal dah dpt gift/award..terharu sgt2..To Kak Inahar..award mu yg topi chef itu SATU DOA!(aminnnn).

Terima kasih daun keladi , ada award bagilah lagi ye!Lebiu..Lebiu..Lebiu….mmmmuuaaahhh..& juga award ni aku nak share dgn semua kengkawan ok!

Kak Inahar bagi….

Cik Manggis bagi…


Cik Min bagi…

4 Comments

  1. Sarah said,

    February 26, 2009 at 1:47 am

    apakhabar kak? dah dekat ni…moga semuanya okay.

  2. ~~ciklinn~~ said,

    February 26, 2009 at 10:08 am

    coemllnyer kek tu…bila yer due date?

  3. CatlinaFly said,

    February 26, 2009 at 12:17 pm

    sarah; baik alhamdulillah..ha ah dah dekat..berdebar2 pun ade..tapi suke pun ade jugeeeee!)cik linn: cik linn amik jer mane2 award yg berkenan di kalbu..sila2..sharing is caring!🙂due 20 mac ni..doakan sy dan bb selamat sumenye..aminnn

  4. CuTeMiUt78 said,

    February 27, 2009 at 1:08 am

    uish… lama tak jenguk sini.. catlina, mekacih award2 tu ya.. eh.. semua tu ke kena ambil.. klu semua tu.. mekacih la sesangat ya


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: