Aiskrim!

Inilah kudapan petang2 aku & my hubby sejak 2-3 hari ni.Rasanye semua org suke mkn aiskrim..termasuklah aku & Cg Fly..kami ade soft spot bagi aiskrim ni..siap beli dua bekas aiskrim..satu flavor yg aku suke(caramel with chocolate syrup & almond nibs), satu lagi yg Cg Fly suke (tiramisu). Nak buat banana split tapi pisang lak takde kat umah, lupe nak beli.

Serving suggestions:

2-3 scoop aiskrim yg disukai
Hershey’s frozen shell topping (dlm RM11 – kat Giant ade jual)

1-2 sudu teh badam cincang – disangai (tapi letak lagi byk laaaaagi sedap)

1.Masukkan aiskrim dlm cawan/mangkuk
2.Picit Hershey’s frozen shell ke atas aiskrim
3.Taburkan kacang badam cincang

4.Biarkan beberapa saat, topping frozen shell akan membeku. Siap utk disantap!

Selamat mkn aiskrim!Yummy!
(bukan budak2 je suke..mak & bapak budak pun leh ralit mkn es krim ni wehh…

6 Comments

  1. Tukang cerita said,

    March 4, 2009 at 8:47 am

    akak suka tgk n3 kat bawah tu…beza dolu dan skrg…lain lah…🙂

  2. Aishah@Ariffin@Aqil said,

    March 4, 2009 at 9:38 am

    sedap nih….suke gak ngan eskim lagi2 musim panas…

  3. karipapsayur said,

    March 4, 2009 at 9:40 am

    ah sedapnyeeeee!!! nyam3

  4. CuTeMiUt78 said,

    March 4, 2009 at 9:41 am

    uish.. yummy2…

  5. [[ yong ibu chem ]] said,

    March 4, 2009 at 2:18 pm

    kalau Hershey’s mmg ya ampun..sodap!{sambil berlari terus ke giant gi membeli aiskerim!}🙂

  6. naznah said,

    March 11, 2009 at 5:14 am

    haku suka perisa coklat..ada x..?http://besuti.blogspot.com/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: