Dulu dan sekarang

Ini namenye entry tak de topik spesifik & idea lain dah…hehehe…

Oni (my cat)..dulu dan sekarang.A part of our family & our bundle of joy!

2004

2009

Aku..
dulu dan sekarang hehehe..our bundle of joy nye ade dlm peyut tuh tunggu hari je nak keluar!

Kiri : mase awal preggie (2 bulan)
Kanan: gmbr bulan lepas..mase 8 bulan..heh!

Saje letak sebelah menyebelah gmbr ni..fuh lain rupenye aku yg dulu yek…heh..

11 Comments

  1. Catz said,

    March 4, 2009 at 3:53 am

    lain tapi tetap nampak menawannn.good luck yer!

  2. CuTeMiUt78 said,

    March 4, 2009 at 4:34 am

    makin berseri2 lor..

  3. are said,

    March 4, 2009 at 4:38 am

    catlina..cantik sgt masa preggie…

  4. Little Angel said,

    March 4, 2009 at 4:40 am

    salam…jemputlah singgah..http://cute-littleangels.blogspot.combaju baby n kanak2..branded..berkualiti..pelanggan terawal kami akan mendapat special diskaun!!

  5. masviona said,

    March 4, 2009 at 6:00 am

    yg dulu cntk yg skrang nih makin cantik n berseri2…hikss

  6. Aishah@Ariffin@Aqil said,

    March 4, 2009 at 7:09 am

    yg pasti tetap menawan dan bertambah berseri2 lagi tu…

  7. CatlinaFly said,

    March 4, 2009 at 7:14 am

    catz: hehehe..menawan ke?rase bulat cam cawan je hik hikcute miut,kak are,masviona & aishah: adeh…malu gue..(sambil kedip2 mate mengade2 hik hik hik…)little angel:salam singgah kembali

  8. karipapsayur said,

    March 4, 2009 at 9:43 am

    keh3.. after baby keluar, letak tiga berderet plk pikca! Nway.. ibu mengandung mmg nampak cantik!! Kecantikan dari dalam kott

  9. anatahir48 said,

    March 6, 2009 at 1:39 pm

    takpe cat, nnt dah beranak boleh ramping balik..hehe…comeynyer kucing tu..nak pinjam bleh?

  10. CatlinaFly said,

    March 6, 2009 at 2:17 pm

    mommy qastalani: pasni posing dukung bb lak kite yer…;) sy doakan awk pun selamat sumenye…kak anatahir: nanti kak ana lak rimas dgn si oni ni..suke menempek & menggediks,kalau kite atas sofa, dia pun nyibuk.tak tau la time bb dah kuar nti..dia jeles kut heh

  11. Mira said,

    June 15, 2009 at 8:28 am

    salam lina..heheheh cute arr kucen lina tu..hampir sama arr ngan kucen mira..masa kecik pun sama…heheheh kucen ni mmg menjadi sebahagian dalam keluarga kan..

    banyak orang cakap tak elok ada kucen masa preggy nih..lina cam mana…sama pendapat tak ngan mereka..alhamdulillah kandungan lina pun sihat semasa hamil kan..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: