Alhamdulillah…

Alkisahnya..mase aku buat puding karamel ari tuh, aku bwk sikit ke opis…saje nak kongsi dgn kwn2, sharing is caring!..dan tak sangka pulak….ade yg berminat & order puding ni!Puding dlm gmbr ni, adalah order yg kedua aku amik, dari member2ku, Ain & Yani.Order yg pertama from Ita, kwn sekerja aku gak, tapi time tu(Isnin baru2 ni) aku tak sempat amik gmbr….hns hns..terasa kembang lak hidung yg sedia kembang ni…terharu ade org nak order hasil tgn aku ni!Alhamdulillah..aku masih larat lagi nak masak2 ni demi memenuhi hasrat hati member2…๐Ÿ™‚ Rase gembira pun ade sbb dpt menunaikan hasrat hati diorg (echeh mcm tertunailah hasrat di hati kak Ina KL laks…)
Dah masak je, terus snap gmbr!Betapa excited nye aku!

Ok..duk diam2 dlm fridge..sok ‘client’ nak dtg amik pas keje hehehe..nk mkn nanti baru telangkupkan ye Yani & Ain…

12 Comments

  1. Ejump said,

    March 5, 2009 at 2:09 pm

    woag..bile nk bkk restorent neyh?..later leh sume member2 blogger datang ramai2…dpt makan free…ehehe…

  2. CatlinaFly said,

    March 5, 2009 at 2:21 pm

    ejump:adeh deh dik ejump ui…tak smpi tahap tu..sy ni baru2 je belajar msk2 ni…setakat mkn2 famili & kwn..ok lah kut๐Ÿ™‚

  3. Anil Wanina said,

    March 6, 2009 at 4:06 am

    sukenye pudinggg….

  4. Tukang cerita said,

    March 6, 2009 at 4:30 am

    nak rasa gak tauke kek…sama komen ngan kat cgu fly ari tuh…“korang nih, elok wat kdai kek ngan kdai gambar sebelah menyebelah lah…’๐Ÿ™‚

  5. ainsahrizal said,

    March 6, 2009 at 8:20 am

    ui…dh sarat pun sempat amik order lg….

  6. karipapsayur said,

    March 6, 2009 at 11:28 am

    Me and my mama baca blog you and she said; “Mudahnye bahan2 buat puding gula hangus diaaa.. Jom kita buat nak?!”Puding karamel kami sedang dikukus.. Nyam3.. Nnt rasanya I akan inform you!Nway, TQ becos published the resepi!

  7. karipapsayur said,

    March 6, 2009 at 11:58 am

    Cuba you tgk rupa puding I.. kenapa x smooth aaa??http://karipapsayur.blogspot.com/2009/03/saya-guna-resepi-dia.html

  8. CatlinaFly said,

    March 6, 2009 at 12:52 pm

    anilwanina: sy pun suke jugeeee…tukang cerita: akak doa2 jelah..tapi ingatkan nak bukak klinik haiwan (insya Allah..)heh pastu sebelah tu kedai kek..hmm..tak bley kut nanti masuk bulu kucen..hahaha

  9. CatlinaFly said,

    March 6, 2009 at 12:53 pm

    ain: moga tertunailah hasrat di hati mereka (kwn2 aku itteww..)..heh..nanti ko dtg sini aku buatkan jugak utk ko..ko nak ape ckp je ciskek, chocolate kek heheh!

  10. CatlinaFly said,

    March 6, 2009 at 12:54 pm

    mommy qastalani: welkem..sy dah jenguk blog u & dah bagi komen๐Ÿ™‚..jenuh gak pikir nape jadik gitu ek..hmm..

  11. linahilmin said,

    March 6, 2009 at 3:08 pm

    salam kenal…tengah tunggu hari ye… semoga semuanya tenang & selamat kay..ps- puding karamel mmg yummy kan..

  12. CuTeMiUt78 said,

    March 7, 2009 at 1:47 am

    wah.. bagus ni.. blh buat bisnes..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: