Salam Maulidur Rasul

Selawat dan salam ke atas Junjungan Besar kita Nabi Muhammad S.A.W….yang jatuh pada hari esok.

Kepada kawan2 blogger, selamat berhujung minggu & cuti2& masak2…& mkn2(amik gmbr tau before santap!pastu post dlm blog!heh!)

5 Comments

  1. anawahid said,

    March 7, 2009 at 1:27 am

    salam MAulidur Rasul Cattt… jom turun BP kita g umah Hana yukkkk… jwp plsssssss….. email akak, waheedeana@yahoo.com

  2. CuTeMiUt78 said,

    March 7, 2009 at 1:48 am

    salam maulidur rasul..

  3. ashley said,

    March 7, 2009 at 4:29 am

    cat,anak akak yang sulung lahir awal seminggu. kalau anak Cat lahir hari isnin ni sama ngan 12 Rabiulawal.Best gak kan?sama tarikh dengan tarikh Rasulullah lahir!agak agak dah rasa sakit ke tu???smile..

  4. CatlinaFly said,

    March 8, 2009 at 12:04 pm

    kak ana wahid: insya allah..sy dah email akak dah cute miut:🙂kak ashley: lum..lum ade tanda sakit2 lagi..lenguh2 ade lah .especially kat sendi2 jari tgn & tapak kaki..heh bb sy nak same besday dgn abah dia kut (19 mac)

  5. CAHAYA said,

    March 8, 2009 at 11:58 pm

    Salam Maulidur Rasul. Salawat dan salam ke atas nabi junjungan Muhammad SAW.🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: