Mini gathering

Hehe tak kusangka cempedak jadi nangka..ade mini gathering bloggers kat umah Catlina nih petang tadi. Plan asalnye kami nak ke rumah Cg Jue@ Mama Alden & Dr Dodon, tapi last2 jadinye, mereka sekeluarga dtg ke rumah..dtg nak jenguk famili Ultramama yg selama ni dok berhubung thru blog je :)…Esok pagi lepas subuh famili Ultramama nak balik Penang dah.Seronok jugak sesekali berkumpul dgn kwn2, kecoh rumah dgn keletah anak2!Insya Allah lain kali kalau ade kesempatan leh la wat gathering besar sket dgn blogger2 lain terutama yg duk area BP, Kluang dan daerah2 dlm Johor yg lain.
Ahad lepas tak dpt nak jumpe Kak Hana Jepun,Kak AnaWahid & Kak Zana kat BP..maaf tau..Catlina pun terkilan juga,tapi apakan daya ada lak hal lain time tu.Takpe2….kite dah exchange phone number, ape2 hal kalau ke Kluang, calling2 lah ye!Dekat je BP dgn Kluang!Buat Kak Hana..get well soon…Insya Allah ade rejeki kite jumpe ek…

Fakta Trivia:
Pasangan masing2 adalah cikgu dan other half related to work in science field!

Catlina (vet)& Cg Fly (che gu Seni)
Dr Dodon (vet) & Cg Jue (che gu Fizik)
Ultramama(che gu BI) & En Yusuf (lab scie
ntist)

Sedikit gmbr2 masa gathering petang tadi….

Cg Jue(dgn Alden yg cumel), aku & Ultramama
Ibu-ibu dgn anak2 atas riba (anak aku dlm perut lagik weh!)
Cg Jue sedang memberikan tips untuk bersalin hahaha
Alden yang pd awalnye malu2 meow selama 5 minit je, pastu bila diusik oleh Ultralif (Alif)…melompat2 atas sofa haa…

Hausnye..penat main lari2 dgn Alden!Golongan bapak2!heh (dari kiri En Yusuf,Dr Dodon, Cg Fly)Bersama anak-anakOutdoor photoshoot pulak..Alden suke betul dgn abang Amir (Ultramir)Little accident..Alif jatuh masa lari2 & luka kat sikuKejap je sakitnye..dah baik lah tu!πŸ™‚En Yusuf to Ultramama: Kite kene tangkap satu kamera ni..
Souvenir dari Cg Jue & Dr Dodon…terima kasih!

19 Comments

  1. Gieyana said,

    March 17, 2009 at 4:06 pm

    jelessnyer..kita pon nk gak gathering2 camni!huhuhu…

  2. CoNniE said,

    March 17, 2009 at 4:52 pm

    wahh.. mini gathering pon nampak gempak her.. huhuhu… best nyer..

  3. ~~ciklinn~~ said,

    March 17, 2009 at 5:00 pm

    wah best nyer ada gathering..seronokkan bila dpt berkumpul camnie…. kita ni bila lagi nak jumpa cat..

  4. CatlinaFly said,

    March 17, 2009 at 10:28 pm

    Gie: gathering tak dirancang sebenarnye..kakak sy pun dah nak balik jap lagi ni..xpuas lah jumpe.nape lah PTK tak dibuat sabtu ni ke…

  5. CatlinaFly said,

    March 17, 2009 at 10:31 pm

    connie: kecoh rumah kami petang semalam..dgn budak2 kecik ni berlari2 dlm rumah, pastu sambung kat luar rumah pulak.duk ketawa je tgk gelagat diorg nihciklinn: insya Allah ade rezeki leh la kite jumpe..the more the merrier!sy dan cg fly mmg berharap dpt jumpe cik linn & kwn2 blogger yg lain!mesti seronok!

  6. CAHAYA said,

    March 17, 2009 at 10:44 pm

    Wah! I guess the ‘vet’ and ‘teacher’ bonded really well.πŸ™‚

  7. mommy otai said,

    March 17, 2009 at 11:43 pm

    cat..k.hana tk sht ke ape..tk sbr tgk gmbar diorg gather2..hehe

  8. neezareef said,

    March 18, 2009 at 12:12 am

    waaa..x ajak pungg….

  9. Tukang cerita said,

    March 18, 2009 at 2:13 am

    jelessssssssss………..

  10. CatlinaFly said,

    March 18, 2009 at 2:42 am

    cahaya: sudah jodoh nye begitu hehehe

  11. CatlinaFly said,

    March 18, 2009 at 2:45 am

    mommy otai: tu lah dia tak bpe sihat..skt kaki katenye.dah ajak gak dtg umah tapi keadaan tak mengizinkan lah tu..peh..kalau kak hana jadi dtg semalam..tambah dua lagi hero!bila lak nk jumpe farah ek..πŸ™‚

  12. CatlinaFly said,

    March 18, 2009 at 2:47 am

    neeza: alahai neeza..ini pun kami tak plan tauπŸ™‚ sbnrnye ultramama dgn mama alden tu tak penah jumpe, selalu sembang via blog je tu yg kalau leh sebelum ultramama balik diorg nak berjumpe tu..neeza nanti kalo g kluang calling2 ler sy yer

  13. CatlinaFly said,

    March 18, 2009 at 2:48 am

    ustazah tukang cerita: kami pun teringin nak jumpe akak…insya Allah ade rezeki, jumpe lah tu nanti

  14. BabyAlden&Mama said,

    March 18, 2009 at 3:18 am

    express tul update ni.. :p cayala catlina..apapapun model2 tu memang ‘sure heboh’ hikhikk.. ok la bg la ‘two thumbs up’ kat photographer tu; F.O.C tu.. pesanan buat ultramama; sok xyah lg g jogging petang2 coz nampkny MamaAlden yg kena g jogging ni! nxt tme ada kesempatan g outing pula.. anyway,thanks for that sweet moment ya..

  15. yong ibu chem said,

    March 18, 2009 at 4:45 am

    wah sekali sekala gather2 gini..mmg syok kan!re: ina, yong doakan semoga segalanya nanti selamat..be prepared..heheheh tetiba cam teringat time yong dulu..duk tggu gak..baby takmau kuar..hehehehe so doktor pakat nakinduce..tapi kuasa Allah kan, baru dok plan nak induce, tetiba show + kontraksi terus datang! apa lagi, terannnn! heheheheheindah sungguh pengalaman tu..

  16. aishifa said,

    March 18, 2009 at 5:23 am

    salam cat.. uhuhu.. tgh tunggu hari rupenyer..anyway moga awak slamat bersalin dgn mudah dan selamat.. tak kisah lah boy ker girl kan. sy punyer baby dulu pun lahir 3.4 kg tak lah besar sgt . as long sihat dan sempurna

  17. CuTeMiUt78 said,

    March 18, 2009 at 8:53 am

    wah.. seronoknya jumpa blogger lain.. emmm catlina bila plak kita nak jumap ya..email akak contact no k.

  18. BabyAlden&Mama said,

    March 18, 2009 at 10:03 am

    ops.. catlina :p Skrg Cg. Maths bukan cg Fizik huuhuu.. dulu kat Sabah ye laa.. & sy ajr PJK juga skrg(tp x kurus2 pun)tengok ultramama slimmm tu! smlm lepas kat umah catlina tu kami direct g Kluang beli brg skitt.. dlm perjalanan balik tu Alden dah tido.. td pagi Alden bangun jam 10am. yelaa, smlm Alden & ultra2 mengganas di IVM heehee

  19. cintaKusayangMu said,

    March 18, 2009 at 3:09 pm

    bestnye dpt together-gether…psst catlina..dh bersalin nnt bgtau qis tau..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: