Pengumuman (Kelahiran Cahaya Mata)

Semasa entry ini ditaip catlina masih lagi berada di hospital, cg fly ditugaskan oleh catlina untuk memberitau kepada rakan2 blogger catlina bahawasanya catlina telah selamat melahirkan cahaya mata kami pada jam 7.26 pm. baby girl 3.3kg. Syukur Alhamdulilah semua selamat.

Catlina dan cg fly mengucapkan terima kasih kepada ibubapa kami,bloger2, rakan2, saudara mara, yang banyak memberi dorongan dan doa kepada kami berdua. InsyaAllah catlina akan meceritakan detik kelahiran dengan lebih panjang lebar pada entry yang akan datang…..

dicatat oleh:
Cg Fly

24 Comments

  1. inahar ali said,

    March 18, 2009 at 5:33 pm

    syukur alhamdulillah..tahniah buat cat & hubby diatas kelahiran babygirl ni..moga everything went fine ya..cat..jaga diri dlm pantang tu betul2 ye!tak sabar nk nengok gambo baby tu mesti comel cam ibu dan ayahnye..congrats!!

  2. Fly said,

    March 18, 2009 at 5:51 pm

    bermakna sungguh harijadi diriku tahun ni..sehari sebelum harijadi, catlina beri hadiah yang cukup bermakna bagi diri ini.. thanks my lovely wife..

  3. Linda Latip said,

    March 18, 2009 at 5:57 pm

    post sebrg sekeping 2 the new addition to the family..excited nk tgk neh! hehe

  4. su said,

    March 18, 2009 at 5:57 pm

    salam…tahniah! dgn kelahiran puteri kesayangan bertambahlah rezeki dr Allah…salam perkenalan dr su,sabak bernam…😉

  5. prebetsabu said,

    March 18, 2009 at 8:03 pm

    wahh alhamdulillah… tahniah to both of u!!!selamat dtg kepada baby baru!!!!

  6. yong ibu chem said,

    March 18, 2009 at 11:31 pm

    alhamdulillah..tahniah buat ina dan cg fly…selamat menjalani hari-hari berpantang!tepek sikit gmbor baby! hehehehe

  7. neezareef said,

    March 18, 2009 at 11:40 pm

    tahniah catlinabyangkan smlm tgh2 chat skali ina ckp air ketuban pecah..tetiba cam gamam jugak..apepun dah selamat semuanyaselamat berpantang!

  8. aD said,

    March 18, 2009 at 11:58 pm

    tahniah buat korang sekeluarga!! tak dapat nak bayangkan mcm mana rasa eksaited tu kan? apa pun, semoga catlina cepat sihat & bertenaga.. tak sabar nak tau cerita selanjutnya!!!

  9. Azie said,

    March 19, 2009 at 12:10 am

    alhamdulilah…tahniah atas kelahiran yg d tunggu2..moga selamat sentiasa..bertambah ceria hidup..selamat berpantang & berjaga malam..welcome to mummy club heheheh omedetou…tahniah🙂

  10. MariaFaizal said,

    March 19, 2009 at 12:29 am

    Cat & Fly,Heartiest Congratulations to you & families. May this baby girl bring new meaning of LOVE to y'all.Have a great life with newly arrived bundle of joy….

  11. Noorma Ismail said,

    March 19, 2009 at 12:43 am

    Tahniah cat dan hubby…Apa nama baby tu?? pos ler sekeping dua gambo baby tu!!

  12. zuraiwan said,

    March 19, 2009 at 1:47 am

    salam cat….alhamdullillah…selamat melahirkan dan kedua2nya sehat. Tahniah kepada cat & suami. snap gmbr bb cantek2 ek…..suka la kite bahagianye….anugerah terindah dari Tuhan.

  13. syib said,

    March 19, 2009 at 1:54 am

    Kak,congrates dah bergelar ibu…

  14. masviona said,

    March 19, 2009 at 2:11 am

    tahniah kepada uols berdua….moga bertambah meriah ngan kehadiran baby nih…alhamdulillah semuanya selamat ye…:)

  15. cintaKusayangMu said,

    March 19, 2009 at 2:23 am

    congratz catlina…dh selamat bersalin..hati ni dh terdetik msti catlina dh bersalin..betul rupanye…xsabor nk tgk bakal menantu qis..hehehe…waktu lahir kita pn lbih kurg la..darwishes kul 7 lbh pm gk…

  16. Anil Wanina said,

    March 19, 2009 at 2:28 am

    congrats catlina..🙂 selamat berpantang… mesti cumil…

  17. mummy_ayu said,

    March 19, 2009 at 2:48 am

    tahniah….to Cat & hubby. to baby girl…welcome to a real world!!! to cat..pantang elok elok, semoga cepat cihat ok…jaga baby elok-elok…seronoknya. selamat datang ke dunia ibu, mama, mummy, ummi…you akan rasa betapa indahnya jadi seorang ibu…best lah. terkenang waktu first time jadi ibu 3 tahun yang lalu…TAHNIAH lagi sekali! tak sabar nak tengok gambar baby…

  18. Datin El said,

    March 19, 2009 at 2:53 am

    salam cat..Alhamdulillah..tahniah buat cat dan suami..akak tumpang gembira..

  19. tchersally said,

    March 19, 2009 at 3:11 am

    Tahniah..dan syukur semuanya selamat..semoga berbahagia disamping your new bundle of joy!!!!!

  20. Shaiful said,

    March 19, 2009 at 5:48 am

    Tahniah.. lepas ni selamat berjaga di tengah malam.. cikgu fly kene belajar tukar lampin. Pak cik dah raso pengalaman dapat baby ni dah tiga kali dah. bahagia tak terkira.sampai la ni masih happy melayan tiga askar… Tahniah

  21. karipapsayur said,

    March 19, 2009 at 7:27 am

    Alhamdulillah.. Tahniah!! Selamat berpantang!

  22. jus call me ida.. said,

    March 19, 2009 at 10:25 am

    alhamdulillah!.. comelllnyaa…congrate to both of you!

  23. kak ina kl said,

    March 19, 2009 at 12:33 pm

    oppp silap taiplah kat N3 diatas..rupanya tak sama tarikh ye..tak apa cepat satu hari aje..janji bulan yang sama.

  24. HasraRazali said,

    March 28, 2009 at 6:03 am

    Tahniah buat Catlina & Hubby di atas kelahiran ahli baru dlam family kalian berdua…Semoga Catlina cepat sembuh, begitu juga buat baby..p/s: Maaf ucapan nya dah agak lewat…sbb baru baca blog ni, dah lma tak jenguk blog, dek krn terlalu busy..:-(


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: