Kat hospital(22Mac – 23Mac 09)

Mase dalam phototherapy..kesian Insyirah…smpi kering bibir dia dijemur bwh lampu ni.

“my love my darling” : Catlina ambil gambar untuk gembirakan hati yg gundah gelana ni masa dlm wad tu…rase mcm mimpi je betul ke aku dah ade anak nih? heh!

Trivia:
Catlina dan Cg Fly ade nickname buat Insyirah sejak di”scan ” as baby girl at 7 months pregnancy… our dear “E-EIN”

10 Comments

  1. CikMin said,

    March 23, 2009 at 3:28 pm

    salam cat..anak2 cikmin sume ada pengalaman jadi ‘zorro’ ni…moga cepat turun jaundicenya…

  2. @_da said,

    March 23, 2009 at 4:13 pm

    Tahniah buat catlina n husband… moga baby insyirah cepat sihat dan sembuh yerrr…Ada petua org tua-tua mandikan baby yg kena jaundice ni dengan air daun kucai (ramas daun kucai dlm air mandian baby tu)… tp ada yg ok.. sy tak pernah lg cuba.. tp pernah dgr org tua2 kata sahaja…

  3. linahilmin said,

    March 23, 2009 at 7:00 pm

    sedap nama nya, as pretty as she herself..baby E-in, anty hope baby kuat & cepat2 sembuh k!utk mummy baby e-in, she'll be fine, jgn stress sgt kay! take care!

  4. Linda Latip said,

    March 24, 2009 at 12:12 am

    a ah tayah la stres sgt..papepun..everthing will b ok..kan e-in kannnn…nasib tk ekin..๐Ÿ˜‰

  5. mummy_ayu said,

    March 24, 2009 at 12:45 am

    E-in, comel-comel..cute as she is.Apa pun, tahniah coz dah balik umah…!so, minum cucu banyak-banyak ye E-in..cepat besar…to catlina and fly…selamat menjadi mummy n daddy!!!

  6. Cik Pah said,

    March 24, 2009 at 1:23 am

    ohh.. congrats for ur new baby born..ouchh.. that vacumm & extended episoto..mengerikan lah.. syukurlah awak dan baby e-in dah discharged.. susah kan tinggal dalam ward lelama.happy breastfeed..

  7. Rafizah Nordin said,

    March 24, 2009 at 1:51 am

    alahai teringat mase bsalinkan anak pertama. mcm inilah.kesian baby hari2 kene cucuk ambil darah.baby meraung,mamanye meraung sama.hahahatp anak kedua akak nekad bawak balik wlupun mase tu bacaan 16.5 sampaikan doktor keluarkan surat tak bertanggungjwb seandainya tjadi apa2 sbb bkeras jgk nak bwk keluar dr spital.balik tu terus usaha macam2.bg susu kambing,mandi air sensei & jemur cahaya pagialhamdulillah beransur baik.anak ke3 pun mcm tu jugak.selamat bpantang cat…๐Ÿ™‚welcome to the world e-in… muah!selamat menjadi bapa cg fly…๐Ÿ˜€

  8. cintaKusayangMu said,

    March 24, 2009 at 3:37 am

    sian kn bila kna phototerapy tu… E-in nangis x? kebanyakn baby nangis tau…

  9. Aishah@Ariffin@Aqil said,

    March 24, 2009 at 5:23 am

    salam cat…moga nur dayana cepat2 sembuh ya…sedihkan bila susu kite tak kuar….aishah dl ari ke4 baru ade susu…mujur aqil masa tu kena jaundice tu dalam 6 je….take care ya…

  10. CuTeMiUt78 said,

    March 24, 2009 at 5:24 am

    kesian e-in.. comel je nama tu kan.. so sweet. anyway akak pernah tgk anak sedara mandikan anak dia yg alami jaundice ni ngan air anggur.. alhamdulilah beransur kuning nya tu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: