Kunjungan a.k.a mini gathering 2?

Semalam(Sabtu), Catlina dapat sms dari kawan lama@ roomate masa matriks UPM dulu, Mastura aka Masviona.Katanye diorg satu famili ada kat JB and nak singgah rumah before balik KL.Lame tak jumpe Mastura..last jumpa masa dia nak bertunang dulu..rasenye dah 3-4 tahun lepas jugak lah.err…boleh dikatakan ala-ala mini gathering jugak lah yea..hehe..sebab masing2 ade blog sendiri.Husband Masviona,Nasrul aka Prebet Sabu dan Cg Fly takdok dlm gmbr sbb diorg ler yg amik gmbr…:)..Ini jugak merupakan kali pertama hubby2 kitorg bertemu,biasanye communicate via blog je😉.


Terima kasih atas kunjungan Masviona sekeluarga..Insya Allah kunjungan balas, akan datang, kalau kami sekeluarga ke KL pulak yer..🙂 Semalam asyik ketawa tgk keletah Damia yg sangat aktif dan pantang disuruh joget, siap buat goyang gerudi lagi ..syg lak tak rakam video heh.Rasenye kat blog Masviona ade rakaman Damia joget2 nih!Pandai pulak ikut rentak lagu cite kartun dlm tv tu.Terima kasih juga atas lovely gift for E-ein…

2 Comments

  1. T.u.Y.a said,

    March 29, 2009 at 6:31 am

    rupa2nye nama tuya ngan masviona sama..hehehehheeh..baru tau bile baca n3 tu..bestnye dapat gendong baby..syiummm sket..muahh..cumel e-ein..

  2. CuTeMiUt78 said,

    March 30, 2009 at 7:24 am

    heh..heh..heh.. best kan bila dpt jumpa member lama.. pastu masing2 jd member blog plak tu.. seronok yg amat


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: