E-ein’s photoshoot session

Lebih byk potret E-ein di blog ini: Catlina’s Photography.🙂 Inilah keje mama E-ein bila dah terperap je kat umah!E-ein dah berumur 21 hari sekarang…huhu..lagi 19 hari berpantang!Dah windu cheesecake, tiramisu & ice blended milo !Tapi ade setengah orang..pantangnye 100 hari…aku?hmm..tgklah dulu…ikutkan nafsu..mcm tak buat je 100 hari tu muahahaha….

32 Comments

  1. BabyAlden&Mama said,

    April 6, 2009 at 11:38 pm

    allaaa laaa laaa laaa.. cute nye e ein..

  2. T.u.Y.a said,

    April 6, 2009 at 11:45 pm

    mama e-ein kena tahan la weiiiii…memang perit nak berpantang bagai..tu x leh makan,ni tak leh wat..tension2..e-ein senyum cumel..alolololo..

  3. edenphotographer said,

    April 7, 2009 at 12:24 am

    memang kiut macam emak dia gak.pe pun selamat berpantang dan patuhi arahan berpantang.hehe

  4. edenphotographer said,

    April 7, 2009 at 12:30 am

    anyway tahniah kepada hubby awak atas kelahiran putri sulung kamu berdua.Thank to God because everything was just fine.Hope you all will be happier along with the newly born princess eein.

  5. neezareef said,

    April 7, 2009 at 12:52 am

    catlina..u ade kena tag tau..sila amek..heheheh…wah2..siap dah photoshoot si e-ein nih..baby erra msh dlm simpanan lg..

  6. Rafizah Nordin said,

    April 7, 2009 at 1:11 am

    alahai comeynye dak e-ein ni…umur baru 21 hari tp semangat,tp mcm dah 2 bulan.bulat mukenye…kate orang murah rezeki.bagus,bagus!pst,akak aritu pun pantang 44 hari jek.tak bley tahan weiii!!!

  7. dZana said,

    April 7, 2009 at 1:23 am

    mgintai dr skool ni.. tak boleh tgok si tembamm ni.. gerammmm.. emmm ..kene ikut pantang org tua..nnti mcm akak bila dah tua sakit sni, situ n sinunnn…

  8. Mama-Danish & Sarah said,

    April 7, 2009 at 1:42 am

    Comelnya e-ein. Geram nengok pipi gebu ngan rambut yg lebat tu.

  9. karipapsayur said,

    April 7, 2009 at 1:47 am

    100 hari tuh pantang bersama bapanye e-ein kann.. kalo pantang makan, cukup la 44 hari ajee.. he he

  10. CoNniE said,

    April 7, 2009 at 2:15 am

    comey… kiss sket..

  11. Aishah@Ariffin@Aqil said,

    April 7, 2009 at 4:09 am

    hehehehe…setiap org pasti merasa…mama e-ein kena sabo ye…tp kite bile time hubby yg jaga dah hujung2 pantang sekitar ari ke 30-40 so ape lagi permintaan nye nak mkn ayam…tp kena kukus ahh …taruk halia ngan bwg putih byk2…mmg best…laju je mkn nasi…ahaks…kasi tau mak tepuk dahi dia…coz masa duk umah mak mknn pantang makan ikan panggang lada hitam ngan sedikit sayur…naik cemuh…ahaks…

  12. CuTeMiUt78 said,

    April 7, 2009 at 5:12 am

    wah.. E-in makin cute la.. belum berkesempatan nak g tgk catlina.. hari ada gak cadang nak g kluang.. sekali tak jadi plak

  13. cintaKusayangMu said,

    April 7, 2009 at 5:29 am

    e-ein..u look so cekci la…hahaha…sabar la catlina..xlama je lg tu…qis bab mkn lps abis pntg dh mkn dh..tp ais tu xsgt sbb takut baby kembung…tp bab ‘tut’…pantang lama skit..hehehe

  14. diniedinar said,

    April 7, 2009 at 6:02 am

    nampak perubahan e-ein. baru 21 hari ek tp dah debot. geram tengok. tang rambut tu mahal hehehe..

  15. izuan murat said,

    April 7, 2009 at 6:26 am

    uuh cekcinya..hehe..sukala tgk rmbt bby E-ein ni, lebat n itam sguh..:)nway nice shoot..

  16. Shafidah Shamen said,

    April 7, 2009 at 12:06 pm

    eiiii lahaiiii…kejap nyerr dah besarrr.. gerammmmmm😀

  17. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:31 am

    baby alden & mama dia: e-ein ckp..abg alden pun ape kurangnye..hensem gitu hehee

  18. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:32 am

    t.u.y.a: hehe bagus berpantang sebenarnye..lagi cpt kurus sbb berpantang ni mcm diet gak

  19. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:33 am

    eden photographer: tq jenguk sini..kem salam kat wife ye..same to you..tgh tggu kelahiran bb kan?

  20. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:34 am

    neeza: hait!gomene kudasai!lmbt sket tau buat tag tu..tapi dah tgk dah..akan diusahakan

  21. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:35 am

    kak fizah: sy pun dah rase lenguh tgn ni bila dukung dia lame sket..dah 4 kilo kut berat dia (tak timbang lagi berat bdn e-ein terbaru)

  22. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:36 am

    kak dzana: wokeh..tahannn..tahann…cheesecake leh tungguuuuu huhuhu

  23. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:36 am

    mama danish & sarah: huhuhu aunty dah la puji sy..malu ah(kate e-ein)

  24. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:37 am

    karipap sayur: hehehehehehe…sy pun baru bc dlm tenet pasal pantang ni..betullah awk ckp tu hik hik..mcm tu dua2 la kene sabarrrrr..

  25. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:38 am

    auntie connie: mmuuuaaaahhh from e-ein

  26. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:39 am

    qis & izuan murat: hehe lepas ni e-ein kene amik gmbr berbaju la..

  27. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:40 am

    dinie dinar: betul dlm masa beberapa hari baby e-ein dah membesar dpn mata..

  28. CatlinaFly said,

    April 8, 2009 at 12:42 am

    kak shafidah: betul betul betul..cepat tul dia dah besya..diapers newborn dah takleh pakai dah..ketat!

  29. CATZ said,

    April 8, 2009 at 2:30 am

    Asalammualaikum..Tahniah Catlinafly,baby yg comel..moga makin erat kasih sayang, makin murah rezeki..btw,baby mu sgt tomel. Tahniah.catz

  30. HasraRazali said,

    April 8, 2009 at 4:33 am

    Lebat sungguh rambut si kecik e-ein nih..:-)Cayok..cayok kak…tak lama dah tu,sikit hari jer lagi..:-))

  31. rose said,

    April 9, 2009 at 6:08 am

    bertuahnya baby e-ein..ade mama yg terer amek gambor..hehe..kang every month leh la update gambornya..leh tgk perkembangan itu budak..:-Dbesnya..dah nak abis pantang.sure banyak dugaan kan..:-)

  32. Mama Mia said,

    April 9, 2009 at 7:45 am

    Hi there. my first time here. Congrats on your new bundle of joy!Berpantang for 100 days..wah, 40days pun i almost cannot tahan..:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: