28 hari

Salam kengkawan sume…..
Anakku dah 28 hari!!ikutkan bilangan hari, dah sebulan umo E-ein tapi ikutkan tarikh, Sabtu ni (18 april)baru umo E-ein genap sebulan..cepat betul masa berlalu..
Pssttt:…mama tok & ayah bah (nenek & datuk E-ein) nak balik Kelantan dah Sabtu ni..(Uwaaa…E-ein rindu nanti..mama pun rindu! )..So aku akan balik sambung berpantang kat umah mak mertua lak kat Bandar Tenggara,Kulai…jadinye..no internet for 1 month! isk isk isk……Huhuhu..gonna miss all of you …lepas2 ni kite sambung hapdet lagi yer….mane yg ade no hp Catlina,kite leh la ber sms atau bersembang kut phone yeah?Btw..ni email aku : catlina7@yahoo.com ..sape2 nak exchange no phone leh la….sempat lagi aku nk cek email before Sabtu ni huhuhuhu….isk isk isk lagi!!!
Ape-ape pun…jom layan aktiviti E-ein siang tadi jom!
Mama sy dah mandi..dah wangi..peluklah sy..(abaikan bedak yang bersememeh kat pipi sy itu..mama sy punye keje!)

Mama nak susu..(wat muke comel..)

Mama nak SUSU…(mata dah bergenang..)

MAMA e-ein nak SUSU ni!(muke nak nangis)

WAAAAA…NAK SUSU!!SEKARANG!!!(hehe sekali nangis betul daa…mama ja at..suke sakat E-ein)

Selepas menyusu…gaya tido orang kaya ke ni?hehehe..janji berjaya dlm hidup ye anak mama..aminn..

zzzzZZZZZZZZ….(pssttt..sekali tgk mcm kepompong rerama laks..hehehe..)

28 Comments

  1. T.u.Y.a said,

    April 15, 2009 at 11:32 pm

    e’ehhhhhhhhh..pipi e-ein..bambamnye…meh syium sket…
    geramnye..semangat!!!
    baby e-ein cepat besar tau..jadi good girl..muah muah..selamat berpantang di rumah mertua cat..hehehhehe..

  2. LoVEaQshA said,

    April 15, 2009 at 11:38 pm

    wah e-ein dh mkin cumil..
    nti tmbm cam aunty zura plak,hehe
    ibu nyer e-ein slmt berpantang lg yer!!

  3. neezareef said,

    April 16, 2009 at 12:28 am

    catlina,
    28hari npk cerdik dah…x lama lg tu nk abis pantang..heheeh..sabo2…

    baby meragam x nih…salu dah lebih 2mgg ni dah stabil dah semua

    cpt beso nnti mama e-ein nk bwk naik kuda..hehehehe

  4. umie said,

    April 16, 2009 at 12:48 am

    salam…comel nyer baby e-ein..nak cium ckit..nak berpantang rumah mertua kat johor ek..suami sy org batu pahat..

  5. ♥Hernee Nazir♥ said,

    April 16, 2009 at 1:30 am

    wahh..e-ein dh mcm bdk dh abis pntg ek..pas ni pntg kt kulai ae..

  6. cintaKusayangMu said,

    April 16, 2009 at 2:25 am

    kjp tul masa berlalu…
    nnt xdpt nk tgk pic terbaru e ein..e-ein nk blk umah nenek abah lak ye…ok,take care ye..jgn nakal2.tau…

    catlina..qis nk jemput dtg umh cukur jmbul si kembor…nnt qis sms je la ye…

  7. Mama-Danish & Sarah said,

    April 16, 2009 at 3:05 am

    alaaaa……. lama sebulan tu. nanti mesti cik ain kangan gila kat e-ein.

  8. Aishah@Ariffin@Aqil said,

    April 16, 2009 at 3:44 am

    wahhh…rindu ler kite nanti…ape2 pon take care ya…

  9. izuan murat said,

    April 16, 2009 at 3:46 am

    hehehe kesian dia…lama tgu nk susu yer..siap bgenang air mata tu. sabar btul e-ein ni. dh lme sgt tu br dia nangis ek:D

    Slmt bpantang kt umah mertua..mst kami rindu sama e-ein.;)

  10. chugie said,

    April 16, 2009 at 7:47 am

    ala cumelz nye.. bestnye tgok baby ni. Sy rasa semakin teruja nk tgok anak sendiri.

  11. karipapsayur said,

    April 16, 2009 at 12:29 pm

    wahhh.. seyes bergaya tdo! pipinya sudah labuh.. kasi kerat buat masak sup pun bole kenyang! heh heh heh

    kenapa kata kena berpisah anak?? rindu giler tauu.. nnt nak buat kerja pun serba x kena.

  12. Gieyana said,

    April 16, 2009 at 12:43 pm

    Alaa..comeyy nyer dia..lm x dtg sini…aperpun take care k!

  13. tchersally said,

    April 16, 2009 at 2:17 pm

    tomeinyer baby ein nih..
    selamat menyambung pantang part two ya..adoi..sebulan x de tenet???bole tahan ke..hehe..anyway..take care..

  14. yong ibu chem said,

    April 17, 2009 at 1:36 am

    E-in makin comel!bambambam lah

    dah sebulan dah ye..

    ala, no intenet sebulan?? aduhhh klu yong kok pusing2 tu..heheheehe

  15. BabyAlden&Mama said,

    April 17, 2009 at 2:59 am

    hihiiii kiut ny muka e ein tu.. :p cepatnya membesar menantu ku itewwww…

    membesar bagai johan yer.

  16. CoNniE said,

    April 17, 2009 at 3:00 am

    baru 28 hari tu, pipi dah gembung.. hihih… cpt je kan mase berlalu…

    masuk keje nnt sape jaga E-ein? hohoho…

  17. masviona said,

    April 17, 2009 at 4:19 am

    mak aiii eein dah semangat dah…huhuhu…cute jer muka dia ngah nangis tuh
    selamat berpantang untuk mamanya…..sket hari je lagi tuh

  18. atie said,

    April 17, 2009 at 7:16 am

    e ein ni makin tembamlah kan…geram je..

  19. karipapsayur said,

    April 17, 2009 at 2:07 pm

    Kalau B bengkak lagi, try amik supplement lecithin. I dah try. lepas makan susu flow laju. But still not sure affect baby atau x bila minum susu tuh. I try ms kursus, pump-and-throw.

    Senin/Selasa ni nak jumpa doc. Nnt lps tanya i update ok

  20. CuTeMiUt78 said,

    April 21, 2009 at 1:58 am

    wah..E-in makin cute n bam bam lor.. lama tak tgk sini

  21. IdzaRis79 said,

    April 24, 2009 at 5:34 am

    comelnya dia…

  22. yginsaf.com said,

    April 28, 2009 at 2:20 am

    chomeyyy ghitewww..

  23. Jamie said,

    April 28, 2009 at 3:42 pm

    apsal tak bedung tangan sekali… hehehe nanti bila dah besar org kat tulah tgn dulu kecik2 tak bedung.
    Selamat berpantang kat Johor tanah tumpahnya darahku.

  24. Diarihatiku1976 said,

    April 30, 2009 at 8:38 am

    comeinya… best aarrr .. saya nak mcm tu gak… bila nak dapat ni… sayunya tgk baby ni

  25. yong ibu chem said,

    May 2, 2009 at 4:40 pm

    bam bam lah dia..hehehehe cute!

    ohh berpantang kat umah MIL..selmat berpantang ye..

  26. Idida Aziz said,

    May 2, 2009 at 5:33 pm

    heeee baby….sama2 la kita nanti melihat bb kita membesar yer…

    thx 4 ur comment kay..sori br pasan, and lambat kunjung balas…singgah sll kay

  27. ~~ciklinn~~ said,

    May 19, 2009 at 9:22 am

    cat bila nak hapdett ni..tak sabar nak tgok gamabr baby lagi


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: