E-ein ku sayang…

Ini mama E-ein & mak ucu E-ein si Aza nye keje lah ni siang tadi… props:tudung tok mak & tudung mak ucu hehehe..
tergelak-gelak seisi rumah tadi, & Cg Fly pun ape lagi, tembak gmbr ler..

Hmm..esok Isnin, mama keje tau E-ein sayang..sedih hati nak tinggalkan E-ein petang tadi..tak puas lah bersama E-ein.Gambar-gambar E-ein lah wat pengubat rindu.Dah lah minggu ni kene oustation ke KL(Rabu & Khamis)…wuaa…nanti rinduuuuu…


Kepada kawan-kawan semua terutama yg kerjanye cikgu & cikgi..
SELAMAT BERCUTI bersama keluarga tersayang…(aku jugak tak cuti wuuwuuwuu!!)
– eheh..padahal dah coti 2 bulan tuh..



Advertisements

Betul lah tu.. ;)

Alhamdulillah….betullah semua tekaan kawan2 tu..Allah has answer our prayer,amin!kami dah dapat babysitter!pagi tadi aku sempat jumpe dengan jiran aku, takde lah sebelah umah,tapi selang sebuah padang permainan belakang umah aku.Nama akak tu,Kak Yah (E-ein’s future babysitter), isteri kepada staf sini juga. Yang tukang rekemen, En. Ramlee, staf makmal kat sini.Tq En. Ramlee!!!Pergh ..dekat giler..tak yah kuar dari kawasan quarters ni.
Bahagia..bahagia..kalau takde aral melintang, Insya Allah dalam hujung bulan 6 ni, E-ein akan pulang ke rumah…E-ein ade appointment utk immunisation kat klinik Bndr Tenggara dalam 20 Jun nanti .Masa injection yang lepas,E-ein demam satu hari..so biarlah lepas inject nanti baru hantar ke rumah pengasuh.Alhamdulillah...syukurrrr….syukran syukran!!

Jom layan gambar dulu, gambar gaya-gaya E-ein tido.

Mentadak mentadu,E-ein tido macam mane??

Hati ku berbunga la la la la…


Jeng jeng jeng…cuba teka kenapa?

Gambar ehsan:
wp.li.ru/flowers?desc=name/

Saat ini aku(dan Cg Fly) rindukan dia..

Semalam aku dan Cg Fly balik umah(2 jam pegi balik)..setelah 2 hari terpisah dengan E-ein..wooowoowoo..rase berdebar2 lak nak balik..excited sangat!pastu rase macam nak dating first time!hahaha.rase cam bercinta jek!Lagi satu aku tertanya2 jugee….adakah E-ein ingat aku?Adakah E-ein nak ngempeng lagi dgn aku?

Sampai2 jek kat umah petang semalam, tido lah pulak si budak tecit tu…lepas maghrib baru dia bangun.Alhamdulillah..dia nak lagi breast feeding dgn aku..2 kali pulak tu malam tadi!(masa kat umah Kluang aku selalu perah, so susu ade byk lagi..).Dan juga aku balik bawakkan sedikit stok EBM utk E-ein.Untuk selang-seli dgn susu tepung(kesian dia..tak dapat aku nak breastfeed exclusively..huhuhu..).

Rase bahagia sgt2 dapat jumpa anak…pas BF dia senyum2..cumelnye..oh..macam tu rupanye rasa bila dah ada anak nih..patutlah kawan2 yg dah ada anak, bila lama2 berjauhan,diorg rindu sgt…paham2 dah :)…kene cepat2 cari pengasuh dekat2 umah nih!doakan aku berjaya ye?

(taksempat nak letak gambar..lain kali ek..)

Ciao…wasalam..see u all at next entry ye!!

We’re backkkkkkk!!!!

Salammmm!!

Hai kawan2 semua..ape kabar?wah Catlina kangen banget dengan korang hehehe (pengaruh sinetron Intan –> masa pantang, tiap2 hari tgk cite nih!)

Esok dah mula keje..first day keje mesti bengong2 n blur2 kan..wowowowowwooo mesti byk keje menanti ni..almaklumlah coti 2 bulan..ikutkan hati, nak je pindah ke Selangor sebab dgr coti bersalin kat sane 3 bulan hahahahaha…

Hmm..nun jauh di lubuk hati..aku dah mula rindukan E-ein, anak dara aku tu…mesti rase pelik,bila bgn pagi, E-ein takde kat sebelah…E-ein,mama & babah dah rindukan E-ein…E-ein jgn nakal2 tau,jgn selalu tak tido mlm..kesian kat tok mak (gelaran utk mak Cg Fly)tak cukup tido nanti.

Kat bwh ni gmbr terbaru anak dara Catlina & Cg Fly..dah 2 bulan umur dia!

Trivia:
E-ein dah 5.3 kg masa checkup 19 Mei ari tu..

Hihi..mcm gmbr pasport lak…aku paling suke pose yg ni..

Jeling menjeling..Emm..mama..E-ein ngantuklah…