We’re backkkkkkk!!!!

Salammmm!!

Hai kawan2 semua..ape kabar?wah Catlina kangen banget dengan korang hehehe (pengaruh sinetron Intan –> masa pantang, tiap2 hari tgk cite nih!)

Esok dah mula keje..first day keje mesti bengong2 n blur2 kan..wowowowowwooo mesti byk keje menanti ni..almaklumlah coti 2 bulan..ikutkan hati, nak je pindah ke Selangor sebab dgr coti bersalin kat sane 3 bulan hahahahaha…

Hmm..nun jauh di lubuk hati..aku dah mula rindukan E-ein, anak dara aku tu…mesti rase pelik,bila bgn pagi, E-ein takde kat sebelah…E-ein,mama & babah dah rindukan E-ein…E-ein jgn nakal2 tau,jgn selalu tak tido mlm..kesian kat tok mak (gelaran utk mak Cg Fly)tak cukup tido nanti.

Kat bwh ni gmbr terbaru anak dara Catlina & Cg Fly..dah 2 bulan umur dia!

Trivia:
E-ein dah 5.3 kg masa checkup 19 Mei ari tu..

Hihi..mcm gmbr pasport lak…aku paling suke pose yg ni..

Jeling menjeling..Emm..mama..E-ein ngantuklah…

28 Comments

  1. tchersally said,

    May 24, 2009 at 12:23 pm

    Welcome back!!! Moga Mama n Ein sihat2 aje…waaa..dah besar Ein..makin chumel!

  2. CAHAYA said,

    May 24, 2009 at 12:31 pm

    she’s so adorable!

  3. cintaKusayangMu said,

    May 24, 2009 at 12:57 pm

    wah…rindunye kt e-ein…
    rindu gaks kt catlina…
    lama menyepi..dtg umah catlina tp tgk kosong je..xde org kt umah ni…

    slmt mula bekerja….jgn malash2 tau….heheh

  4. yong ibu chem said,

    May 24, 2009 at 12:58 pm

    welkam back ina! selamat bekerja semula…

    adehh klu yong pun, tak tertahan rindu dgn si kecil…

    takpe lah..utk kebaikan dia juga kan..

    geram tgk E-in lah. bam bam tul kan..comellllll! klu dekat, leh tak nak cubit2 pipi dia?? hehehehehe

  5. Gieyana said,

    May 24, 2009 at 1:00 pm

    welcome back yer!

  6. Mama-Danish & Sarah said,

    May 24, 2009 at 1:08 pm

    selamat bersiaran semula ya…..makin bam-bam dah e-ein…

  7. HalfBlood Princess said,

    May 24, 2009 at 3:19 pm

    welcome back..e-ein n momma..:)
    lebat rmbt e-ein, geram aunty! iris rmbtnye xselebat n seitam rmbt e-ein..btw, slmt bkerja!;)

    p/s: e-ein tgl ngan tok mak dia? kt mana?

  8. syib said,

    May 24, 2009 at 4:00 pm

    comey & tembamnya e-ein…geram cm nak cubit2 pipi dia kak…

  9. Abiey69 said,

    May 25, 2009 at 2:30 am

    PAtut dah cuti lama.. lebih bersemangat. pa2 pun. selamat memulakan tugas…

  10. Emy Omar said,

    May 25, 2009 at 3:57 am

    ala…dah bam2 dah dia tu..

  11. ~~ciklinn~~ said,

    May 25, 2009 at 5:07 am

    yeyyeyeye dpt tgok gamabr ein… wah sgt bambam dier ha….

    selamat bekerja yer

  12. rose said,

    May 25, 2009 at 5:12 am

    olo2..tomeinye..geram tgk pipi dia tuh…

    cat leh ke tahan lama2 duk berjauhan ngan e-ein? huhuhu…

  13. Hanney Hanafiah said,

    May 25, 2009 at 6:12 am

    lebat rambot die,comeyy

  14. CuTeMiUt78 said,

    May 25, 2009 at 6:24 am

    oh..oh.. dah back ya.. cute la e-in.. rambutnya lebat.. heh..heh..heh.. sama la ngan akak masa pantang dulu duk layan citer intan tu. tapi kat tv indon.. astro baru je ni keluar siarannya.. giler panjang citer tu kan..πŸ˜€ anyway.. slamat kembali bertugas ya

  15. BabyAlden&Mama said,

    May 25, 2009 at 6:42 am

    welcome back!!
    :p cutenya e-ein. plg menjeleskan lebatnya rambut die..
    hmm, kena rajin2 ballik btenggara ler nampaknya.. :p

  16. mummyseri said,

    May 25, 2009 at 8:13 am

    selamat kembali kak n e ein..suke tgk rambut e ein lebat betol la..:)

  17. mummy_ayu said,

    May 25, 2009 at 8:48 am

    welcome back! apa khabar? e-ein makin gebu pipinya..geram…nak geget je rasanya..rambut pun bleh tahan lebatnye..hitam.sian dia kena tinggal..takpe la untuk kebaikan kan.hujung minggu lari balik cecepat jumpa e-ein yer…

  18. CatlinaFly said,

    May 25, 2009 at 8:49 am

    tcher sally: tengkiu2..saat ini sy tgh rindu pada e-ein..

    cahaya: yes n i adore her very2 much..windu wooo..

    mummy qis: rindu kat qis n darwishes jugaks..

    yong: tq2..wowowowoo pagi tadi masuk2 keje ade meeting..blur kejap!otak duk pikir e-ein😦

    gie:tq for ur wish

  19. CatlinaFly said,

    May 25, 2009 at 8:52 am

    mama danish n sarah:πŸ™‚

    half blood princess:e-ein dgn tok mak dia kat bndr tenggara kulai..rindu wooo..baru satu hari terpisah..

    syib: hehe..tulah..muke petak hahaha

    cg abiey: bukannye tak bersemangat..mgkin sbb berjauhan sket dgn anak..semangat nak keje tu lmbt sket dtg..hehe..tup tup sekali ade meeting tetiba kene present daa..mujo dah ade org sediakan skrip!hahaha…

  20. CatlinaFly said,

    May 25, 2009 at 8:54 am

    emy omar: mak dia je tak bam2 haha..

    ciklinn:ye selamat..selamat hehehe

    rose: wuwuwuwuu..tgh tahan laa ni!huhuhuhu..

    hanney:πŸ™‚

    kak cute-miut: hehe..dah keje ni, miss la intan n anaknye bintang..SEMANGAT!!!

    mama hope : wah mama hope..nak kene kejar nih..dia dah masuk dua..hahaha:)

  21. kak ina kl said,

    May 25, 2009 at 9:13 am

    salam catlina…semuga dah slim balik…hati-hati tau..takut nanti e-ein dpt adiklah pulak…

    kesiannya dia kena tinggal dengan nenek..tapi tak apa…dgn nenek sendiri lagi selamat..

    tembam dan semangatnya si e-ein tu..rambut kemain lebat.bila nak buat cukul jambul.

  22. ashley said,

    May 25, 2009 at 9:14 am

    salam..
    welkam bek..ah ah dah berdebu sikit blog u ni tau..

    cam maner projek selepas ni..
    ada resepi baru setelah selamat berpantang ni??
    he he he..

  23. Mama_Aqish said,

    May 25, 2009 at 11:31 am

    ala comeynyer e-ein….

  24. Tukang cerita said,

    May 25, 2009 at 1:26 pm

    Salam catlina…
    lama tak tgk muka e-ein, tgk2 dah chubby yer…πŸ™‚

    huissshhhhh…tabah hati mama ni ek, dok jauh2 ngan anak..
    ~ker malam2 mamanya nangis ni rindukan anak?
    πŸ™‚

    Selamat btugas kmbali…
    πŸ™‚

  25. karipapsayur said,

    May 26, 2009 at 12:35 am

    oh my… pipi dia.. geram nyeeee

  26. CuppyCakeMommy said,

    May 26, 2009 at 8:53 am

    mana ada selangor cuti 3 mos..tipu..kalau betul bestnya kan..chumilnya baby u ni..gebu betul geram tgk..rambut dia mmg lebat eh..

  27. Daddy Cool said,

    May 26, 2009 at 3:23 pm

    Ala makin comel la anak you! Kim salam kat fly….tangkap gambor baru le…letih daddy nengok kuda jer! Hehehehe!

  28. dilaOHdila said,

    May 26, 2009 at 8:27 pm

    salam doc…
    ean dah besor dah….
    dah pandai apa agaknya erk, mesti senyum2 ghitew (hehehhehe) sonok jadi ean ari2 dapat tengok lensa kamera

    ** Doc
    tu model volunteer punya
    alahai doc…cikgu Fly lagi marbelles shoot photog, kami nak blajor leh?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: