Saat ini aku(dan Cg Fly) rindukan dia..

Semalam aku dan Cg Fly balik umah(2 jam pegi balik)..setelah 2 hari terpisah dengan E-ein..wooowoowoo..rase berdebar2 lak nak balik..excited sangat!pastu rase macam nak dating first time!hahaha.rase cam bercinta jek!Lagi satu aku tertanya2 jugee….adakah E-ein ingat aku?Adakah E-ein nak ngempeng lagi dgn aku?

Sampai2 jek kat umah petang semalam, tido lah pulak si budak tecit tu…lepas maghrib baru dia bangun.Alhamdulillah..dia nak lagi breast feeding dgn aku..2 kali pulak tu malam tadi!(masa kat umah Kluang aku selalu perah, so susu ade byk lagi..).Dan juga aku balik bawakkan sedikit stok EBM utk E-ein.Untuk selang-seli dgn susu tepung(kesian dia..tak dapat aku nak breastfeed exclusively..huhuhu..).

Rase bahagia sgt2 dapat jumpa anak…pas BF dia senyum2..cumelnye..oh..macam tu rupanye rasa bila dah ada anak nih..patutlah kawan2 yg dah ada anak, bila lama2 berjauhan,diorg rindu sgt…paham2 dah :)…kene cepat2 cari pengasuh dekat2 umah nih!doakan aku berjaya ye?

(taksempat nak letak gambar..lain kali ek..)

Ciao…wasalam..see u all at next entry ye!!

13 Comments

  1. cintaKusayangMu said,

    May 27, 2009 at 2:40 am

    alahai…sedey kn bila jauh ngn ank…uhuhkk…
    qis dh rasa dh cmne seksanye menahan rindu…huhhuk..mujur e ein ingt mama dia lg..
    tp insyaAllah anak2 xkn lupa bau special kt mama dia..percaya la..

  2. Rafizah Nordin said,

    May 27, 2009 at 2:52 am

    ohohoooo akak yg bace pun dah dpt rasekan betapelah rindunye cat pada e-ein. cepat2lah cari pengasuh tp jgn tangkap muat jek.kene selidik juga.kite xnak penyesalan kemudian hari.beringat sebelum terkene…kite xboleh bace hati orang.sian baby nnt…sekarang ni macam2 hal terjadi…take good care ye…

  3. CuppyCakeMommy said,

    May 27, 2009 at 3:46 am

    tabahnya tak dok sama ngan baby..
    kalau saya agaknya tak mampu kut..mesti hari2 nangis..tapi up until now..bs/nursery pn xjumpa lagi..ada je yang tak berkenan kat hati..

  4. MaMaMi said,

    May 27, 2009 at 5:01 am

    Aduhaiiilaaa cat, sangat ler seksa meninggalkan anak² ni. Klu bleh xmo nk tggl kejap pon. Tapi kekadang kita kena juga berkorban, memang sukar tp Insya’allah ada hikmahnya. Jaga diri ye.. E-ein pasti merindui mamanya.

  5. ashley said,

    May 27, 2009 at 6:26 am

    Memang susah nak tinggalkan anak kecil yang masih menyusu lagi..susu pun masih ada di badan si ibu..bila susu penuh jer..naluri ibu akan berkata anak TENGAH LAPARRR..hmmmm ini yang akan bermain di kepala ibu..

    good luck to you…

    my big siiter dulu tahan dua minggu jer berpisah ngan anak..
    pastu, dia ambil baby dia balik dok dengan dia..he he he..

  6. CatlinaFly said,

    May 27, 2009 at 6:30 am

    mummy qis: qis lagi tabah..laaaagi jauh lak tu..kite sama2 bersabar ye..huhuhuhu…har har har agak2 bau ibu ni wangi ke masyam?hehe

  7. CatlinaFly said,

    May 27, 2009 at 6:31 am

    kak fizah: betul2 tu kak fizah..sy tgh dalam proses mencari lah ni..dpt yg duduk same kwsn quarters..alangkah bahagianye..

  8. MariaFaizal said,

    May 27, 2009 at 7:36 am

    Owh how i could feel what you're feeling Cat….

    Sedangkan kucing pun kita rindu bila berjauhan,ini kan pulak our own baby.

    So sweet E-ein & I miss holding baby so much!

    Much kisses & hugs from auntie to sweet baby…

  9. Fly said,

    May 27, 2009 at 10:49 am

    wuuu..wuuuu.. BAPAK E-ein pun rinduuu gak ni…

  10. CatlinaFly said,

    May 28, 2009 at 1:18 am

    cuppycake mommy: salam kenal!semoga awk selamat melahirkan bb zara..amin..nanti update tau

    mamami: mmg..asik teringat je..bgn pagi..selalu tny cg fly..agaknye e-ein wat ape skrg, dah bgn ke dia..dah minum susu ke..dah uk uk ke..

  11. CatlinaFly said,

    May 28, 2009 at 1:19 am

    cgu ashley:..betul2..org kata kalau susu penuh n berdenyut2 tandanye baby dah lapar tu..

  12. CatlinaFly said,

    May 28, 2009 at 1:20 am

    kak maria: uwaa…lambatnye esok petang nak balik jumpe e-ein..nanti sy kirim hugs n kisses akak ke e-ein yea..

  13. De' Sal said,

    May 28, 2009 at 4:01 am

    Sabarlah dik ya,cepat2 cari pengasuh.Kalau akak pun tak sanggup berpisah dengan anak2 ni.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: