Betul lah tu.. ;)

Alhamdulillah….betullah semua tekaan kawan2 tu..Allah has answer our prayer,amin!kami dah dapat babysitter!pagi tadi aku sempat jumpe dengan jiran aku, takde lah sebelah umah,tapi selang sebuah padang permainan belakang umah aku.Nama akak tu,Kak Yah (E-ein’s future babysitter), isteri kepada staf sini juga. Yang tukang rekemen, En. Ramlee, staf makmal kat sini.Tq En. Ramlee!!!Pergh ..dekat giler..tak yah kuar dari kawasan quarters ni.
Bahagia..bahagia..kalau takde aral melintang, Insya Allah dalam hujung bulan 6 ni, E-ein akan pulang ke rumah…E-ein ade appointment utk immunisation kat klinik Bndr Tenggara dalam 20 Jun nanti .Masa injection yang lepas,E-ein demam satu hari..so biarlah lepas inject nanti baru hantar ke rumah pengasuh.Alhamdulillah...syukurrrr….syukran syukran!!

Jom layan gambar dulu, gambar gaya-gaya E-ein tido.

Mentadak mentadu,E-ein tido macam mane??

14 Comments

  1. jus call me ida.. said,

    May 28, 2009 at 1:56 pm

    uiks.. gaya bebas betull..macam superman pun ada!

  2. yong ibu chem said,

    May 28, 2009 at 2:54 pm

    syukur…
    berjauhan dgn anak mmg saat yg sgt menyedihkan..

  3. neezareef said,

    May 29, 2009 at 12:01 am

    e-ein dah leh tdo lena la sbb dah ada bbsitter..hehehe

  4. cintaKusayangMu said,

    May 29, 2009 at 12:06 am

    alhamdulillah…e ein akan dok ngn mama n ayah dia…bestnye…
    darwishes gak xdpt dok ngn mummy n daddy…huuhhu

    makin bulat la e ein…ciom skit…

  5. FazidElias said,

    May 29, 2009 at 12:35 am

    tenangnye tenguk baby tido kan… lebatnye rambut e-ein…

    selamat pulang bertugas😀 (dah bleh makan cheese cake ke?

  6. mummy_ayu said,

    May 29, 2009 at 1:04 am

    alhamdulillah…wah seronok la mama n papa e-ein and e-ein pun…sikit hari lagi dapat stay at one house as a real family…tahniah!muahhh cikit e-ein!

  7. CatlinaFly said,

    May 29, 2009 at 2:26 am

    dr ida: super girl tuh hehehe..

    yong: betul2…ah lambtnye kul 5 petang nak balik jumpe e-ein!

    neezareef:🙂

    qis: insya allah qis pun akan bersama anak2 bila balik mesia..qis belajar cari ilmu and keje nanti pun utk diorg jugak..

  8. CatlinaFly said,

    May 29, 2009 at 2:27 am

    fazidelias: hehehe..lepas pantang tu ari..dah celebrate dgn tiramisu!!hohoho

    mummy ayu: yep..tak sabar tunggu ujung bulan 6!

  9. CatlinaFly said,

    May 29, 2009 at 2:28 am

    kdg2 siap gelak je tgk e-ein tido, dia suke sepak bantal mcm mama dia hehehe..awalnye tido pakai bantal, pastu bantal kat kepala n kiri kanan dah ke mana2 tah..

  10. tchersally said,

    May 29, 2009 at 4:04 am

    gud lah..all under one roof nanti..tumpang gembira..

  11. karipapsayur said,

    May 29, 2009 at 5:53 am

    Hoishh.. tido x hengat dia!

  12. CuTeMiUt78 said,

    May 30, 2009 at 1:50 am

    uish.. kemain lagi e-in ya.. cute je.. senang kan lu baby sitter dkt ngan umah.. lega rasanya

  13. ashley said,

    May 31, 2009 at 12:39 am

    kelakor…gamaknya ngikut gaya saper la tuuuu..

  14. kak ina kl said,

    May 31, 2009 at 9:51 pm

    salam catlina…lasak mcm mama dia???????ikut perangai kamulah..nasib baiklah suami kamu tak kena sepak dek kamu..

    semuga babysitter ni menjaga anak kamu dengan setulus hati dan menjaga dia seperti anak sendiri..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: