Father’s Day Contest

STICKY MODE ENTRY (Scroll ke bawah utk baca entry yang baru)

Contest ni anjuran kawan blogger yg baru aku kenal, Mama Tisya. Saje je aku suke2 masuk…Mama Tisya kata, ni first time dia wat contest..aku lak, first time masuk contest dalam dunia blog ni.Lagipun leh tambah2 kenalan jugak kan..dan juga entry ni khas untuk cik abe ku Cg Fly..Happy Oncoming Father’s Day!


Nama Abah : Zulkeflai a.k.a Cg Fly
Nama Anak : Nur Dayana Insyirah a.k.a E-ein
Umur Anak : pada tarikh entry ni ditaip – 2 1/2 bulan

Gambar ni diambil masa E-ein dalam hari lagi…tak sampai sebulan umur dia masa nih.Ni lah satu2 nya gambar proper E-ein dgn abah dia..sbb, Cg Fly ni suke amik gmbr, last2 gmbr dia lah yg sikit (nasib org yg amik gmbr gitulah..)

Kat bawah ni pulak, gmbr masa Cg Fly tgh enjut buai E-ein..kemain lagi dak tecit tu..bukannye dia makin lena, makin ketawa adalah!E-ein suke ketawa skrg..dan kalau kite tak agah dia, dia agah kite lak!πŸ˜‰ (err..gmbr ni tak masuk contest tau…sbb utk contest leh satu gmbr je, lagipun muke Cg Fly tak nmpk dlm gmbr nih…)

Kawan2, tiada had umur anak bagi contest nih..jom masuk ramai2 jom!Dateline for entry 10 Jun ni….syarat2 dia ada kat blog Mama Tisya k….see u all @ next entry k..wish the best of luck for us!lebiuuu all mmmuaaah!!

25 Comments

  1. cintaKusayangMu said,

    June 4, 2009 at 2:54 pm

    wah..bestla e ein dpt msuk contest…darwishes nk masuk..tp carik2 gmbr xde lak gmbr dorg ber2 ngn daddy…huhu…..gmbor ngn mummy byk la…

  2. U-jin said,

    June 4, 2009 at 3:23 pm

    gud luck…cam nak masuk tp xdak gambar sesuai

  3. Tukang cerita said,

    June 4, 2009 at 4:58 pm

    ala, e-in ni macam anak2 akak masa kecik lah…
    rambut lebat gila…

    comei la, catlina…

  4. yong ibu chem said,

    June 4, 2009 at 5:14 pm

    seronok tgk e-in..dia dah pandai ketawa ye..mesti seronok diagah2 time gini…

  5. MariaFaizal said,

    June 5, 2009 at 1:08 am

    Cat,
    E-ein ada iras Baby Lyana!πŸ˜€
    And so sweet your hubby holds baby E-ein. Gorgeous, gorgeous baby!

    All the best with the contest!

  6. Mummy ranger said,

    June 5, 2009 at 1:16 am

    geram nye tengok rambut e ein nih.
    lebat betul.

  7. mummy_ayu said,

    June 5, 2009 at 4:45 am

    good luck to e-ein! comel nye pic e-ein dalam buai tu…

  8. Applique Tee Shoppe said,

    June 5, 2009 at 10:20 pm

    salam kunjung balas…

    gud luck!!

  9. Diamilikku said,

    June 6, 2009 at 7:31 am

    duk terfikir nak masuk gak..tapi macam segan2 jer…hehehhehe…
    ak sabar nak tunggu e-ein besar ehhh…saya plak tak sabar nak merasa jaga baby balik…

    salam kenal…

  10. TiNiE said,

    June 7, 2009 at 2:55 am

    alahai..comey nyer..
    rambut lebat sggh…

  11. CatlinaFly said,

    June 7, 2009 at 12:03 pm

    qis: sempat lagi masuk cutest baby in red ni qisπŸ™‚

    u-jin: terima kasih..ala..jom la masuk..amik je gmbr baruπŸ™‚

    tukang cerita:πŸ™‚ genetik tu..

    yong: betul2..bila time dia 'sombong' tak nak senyum, rase nak cubit2 pulak hehe

  12. CatlinaFly said,

    June 7, 2009 at 12:04 pm

    maria faizal: yes kak i know..dah g blog Baby Lyana tu..gmbr dia yg kat header tu sebijik cam E-ein!

  13. CatlinaFly said,

    June 7, 2009 at 12:04 pm

    mummy ranger: hehehe..g mane2 mmg org tegur rambut e-ein dulu hihi

  14. CatlinaFly said,

    June 7, 2009 at 12:05 pm

    mummy ayu: good luck to you too!πŸ™‚

  15. CatlinaFly said,

    June 7, 2009 at 12:05 pm

    applique tee shoppe : tq tqπŸ™‚

  16. CatlinaFly said,

    June 7, 2009 at 12:06 pm

    diamilikku: salam kenal juga..tukaran link ye nanti!πŸ™‚

  17. CatlinaFly said,

    June 7, 2009 at 12:07 pm

    tinie: e-ein kata …"macih.."

  18. FazidElias said,

    June 8, 2009 at 1:40 am

    alamak tershasul la pulak.. sorry … ok lagi sekali…

    Happy Belated Anniversary Lina
    Semoga kebahgiaan milik kalian hingga ke syorga

    (maaf la kekalutan den nie :D)

  19. Aishah@Ariffin@Aqil said,

    June 8, 2009 at 1:54 am

    comel nye e-ein,,,gelak2,,,…

  20. CatlinaFly said,

    June 8, 2009 at 2:26 am

    Fazid Elias: terima kasihπŸ™‚ tershasul ape tuh?

  21. CatlinaFly said,

    June 8, 2009 at 2:27 am

    aishah@ariffin@aqil: huhuhu daku terbayang2 di mata..apelah dak tecit tu buat pagi2 ni..nak tepon mak kejap ah jap lagi !:)

  22. linahilmin said,

    June 8, 2009 at 3:01 am

    yg ni kena vote ye.. nanti akak masuk and vote utk baby e-ein & ayah nya..
    ohhh, geram sungguh ngan pipi baby eein nih!!! somellll!

  23. CatlinaFly said,

    June 8, 2009 at 3:07 am

    kak linahilmin: ha ah..ade vote rasenye..nanti ape2 sy gitau..tunggu penganjur update info…tq kak!πŸ™‚

  24. ++eden|essey++ said,

    June 9, 2009 at 2:26 am

    catlina…e-ein lebat tul ghambutnya..suke nengok…

  25. DrSam said,

    June 10, 2009 at 8:52 am

    kalau tak menang peraduan pun, memang dah ada 'one pricelss prize' didalam pelukan Fly!

    Selamat mencuba dan berjaya.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: