Hihihi sukenye kami….(Father’s Day Contest – Consolation Prize)

Alhamdulillah..tak sangka ..dapat hadiah saguhati untuk Father’s Day Contest tu..tak expect menang coz peserta sume hebat2,gambar cun2, tomei, kiut miut…first time masuk lak tu..

Tq Mama Tisya..Aku wat entry khas ni serta merta selepas dapat panggilan dari Abah nye E-ein..(I drop all my work sekejap hehe)..aku bz sebenarnye dgn keje opis…pagi tadi tgk kejap takde result lagi, rupenye tghari baru kuar…

Kepada pemenang tempat pertama (kategori ayah-anak lelaki dan ayah-anak perempuan) –>TAHNIAHHH!🙂

sila klik pada gambar di atas atau link Mama Tisya untuk lihat keputusan penuh.

Nice Knowing All of You!
(p/s: nak gi anta email ke Mama Tisya nih hehe)

22 Comments

  1. mummy_ayu said,

    June 11, 2009 at 5:05 am

    tahiah..e-ein menang..sama ngan iris!

  2. cintaKusayangMu said,

    June 11, 2009 at 5:21 am

    bru nk bgtau e ein menang..skali tu mama e ein dh tau..
    congratz e ein….dh jd pememang…

  3. catz_mafia said,

    June 11, 2009 at 5:29 am

    Catlina,
    Wah.. tahniah2..:-)

  4. Diamilikku said,

    June 11, 2009 at 5:30 am

    congrats ya….
    lepas nih leh ahh masuk macam2 contest lagi..mana tau ada rezeki lagi kan…

  5. mummyseri said,

    June 11, 2009 at 5:50 am

    k.catlina..
    tahnah ye..e-ein menang..

  6. MariaFaizal said,

    June 11, 2009 at 5:51 am

    Congratulations Cat & Fly, and of course to sweet E-ein!

    Have a happy day😀

  7. Jade said,

    June 11, 2009 at 5:51 am

    Congrat🙂

  8. ~~ciklinn~~ said,

    June 11, 2009 at 6:07 am

    wah menang ker..tahniah2..

    alahai gerammnyer tgokk pipi e-in kat entry lepas yg demam tu…rasa nak ku geget2 pipi dier.

  9. Tukang cerita said,

    June 11, 2009 at 12:54 pm

    Salam..

    Tahniah tuk catlina, cgu fly dan e_ein…..
    chayuk..chayuk…
    🙂

  10. dZana said,

    June 12, 2009 at 5:05 am

    tahniah..utk e-ein,cat n cgu fly

  11. karipapsayur said,

    June 12, 2009 at 7:11 am

    wah menang! tahniah!

  12. Abiey69 said,

    June 13, 2009 at 4:05 am

    Tahniah…
    Rezeki namanya tuh…

  13. CuTeMiUt78 said,

    June 13, 2009 at 4:11 am

    wah.. tahniah ya.. e-ein menang… tumpang seronok

  14. CatlinaFly said,

    June 14, 2009 at 1:02 pm

    mummy ayu: tahniah juga buat iris yg cumel..:) kem salam kat ian ye..

    qis: terima kasih..sy tau pun, abahnye e-ein yg call bgtau suruh tgk blog…

    catz mafia: tq2!

  15. CatlinaFly said,

    June 14, 2009 at 1:04 pm

    suhana: baru sy perasan..ur preggie right?moga selamat dan sihat sentiasa hendaknye..:) terima kasih for ur wish..

  16. CatlinaFly said,

    June 14, 2009 at 1:04 pm

    mummy seri & kak maria: alhamdulillah…:) rezeki e-ein dan abahnye..

  17. CatlinaFly said,

    June 14, 2009 at 1:06 pm

    jade :tq…nanti kite g terjah blog awk ye..

    cik linn: tq2…kalau cik linn dtg umah, e-ein nak nyorok..sebab ade org nak geget pipi dia huhuhuhu

  18. CatlinaFly said,

    June 14, 2009 at 1:06 pm

    kak tkg cerita & kak dzana: mekacih….

  19. CatlinaFly said,

    June 14, 2009 at 1:07 pm

    mommy qastalani & abiey: alhamdulillah..terima kasih..

  20. CatlinaFly said,

    June 14, 2009 at 1:07 pm

    kak cute miut: thanks kak🙂

  21. Mama-Danish & Sarah said,

    June 15, 2009 at 2:23 am

    Tahniah…..dapat hadiah apa ya?

  22. CatlinaFly said,

    June 15, 2009 at 4:15 am

    mama danish: hehe lum tau lagi..surprise..penganjur tak bagi tau..so tunggu jelah hadiah smpi..:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: