Mama,mama tengok nih!

Insyirah dah pandai hisap jari (dan juga tangan)…Rindunye kat E-ein nih…orang tgk aku dgn Cg Fly cool je kan tinggalkan anak..tapi dalam hati Allah je yang tau.Balik weekend ni, Cg Fly demam lak,selsema, batuk..makin menjadi2 lepas kenduri tu, makanya hubby ku itu di”ban” dari dukung E-ein ,kang jangkit. Cian abahnye E-ein rasa tak puas bermanja dgn E-ein.Later aku update pasal majlis akikah & potong jambul E-ein, gambar2 nye dalam kamera lagi belum ditransfer lagi ke laptop.Majlis nye dibuat 12 Jun lepas ,ari Jumaat lepas Isyak baru2 ni.Buat kecil -kecilan je, kat umah keluarga mertua, yang dijemput pun, kumpulan Yasin lelaki kat deret perumahan keluarga mertua.

Suke tengok dia tido….

5 Comments

  1. umie said,

    June 15, 2009 at 6:04 am

    salam..
    comelnyer anak cat..geram tengok pipinya tu..eeeerrrrmmmm

  2. MeL said,

    June 15, 2009 at 6:57 am

    aloloooo! comelnye anak u..ngidam i nk bb girl plak hehe..

  3. Diamilikku said,

    June 15, 2009 at 7:51 am

    mbam mbam nya e-ein…
    geramnya tgk…
    ish ish ish..tak sabar nak menunggu baby baru..nikmatnya dapat memeluk baby…bau baby pun best kan…

  4. Mama-Danish & Sarah said,

    June 15, 2009 at 9:05 am

    bambam sungguh e-ein ni…rambut pun kemain banyak lagi..

  5. cintaKusayangMu said,

    June 15, 2009 at 2:22 pm

    wah..comeinye e ein tdo…tdo ye lena2…mimpi ape tu??


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: