Cerita 18 Jun….

Things that happened on 18 jun, Khamis lepas..

KUDA

18 Jun, hari Khamis ari tu aku g KL..atas urusan kerja…ade meeting kat Hq Putrajaya, kul 2.30 petang.Bertolak kul 8 pg coz,my colleague Dr Zana ajak g tengok kuda yang baru sampai kat KLIA. Welcome to our new family member!Tristram Hill nama kuda tu, dari Australia. Kata my other colleague , Dr Donny, balik nanti kita kasi name melayu, kita panggil dia Bukit!!! tih tih tih!


Tristram yang encem!punyelah tinggi!

ALAMANDA
Pung pang pung pang kat KLIA (heh macam kecoh benar je..)..tgk2 jam baru kul 11.30 pagi…jalan2 kat Alamanda..mula2 ingat nak cuci mata je..sekali ‘ter’ belilah pulak..adelah shopping sket (mostly utk E-ein – abah E-ein punye takde hehe)..salah satu barang yg aku beli…pacifier Avent, kawan2 asik sebut2 n rekemen Avent..try belilah 1 pair( sebelum ni aku dah beli yang brand Anakku, takpelah, kite mmg nak yg terbaik utk anak2 kan..).



BABY HAMKA

Abis meeting kul 5ptg, aku ajak kawan2 singgah umah my best friend, Dr Nurul Ain. Sebabnye…Ain baru melahirkan baby boy, Hamka Azami bin Sahrizal ..anak kedua pasangan bahagia ni, alhamdulillah.Masa pregnant, macam2 dugaan wat Ain, antaranye kene chikugunya , berat bdn lmbt naik..tapi alhamdulillah all is well..Tahniah Ain & Rizal! Aku dah terbiasa dukung E-ein yang dah 5 kg lebih, bila dukung Hamka rase ringan jek..:) Hamka is born on 15th June 2009, 3.2 kg….



All in a day’s work when i’m outstation
..huhuhu smpi umah 10.30 mlm…melepek!wuhuhuhu…

8 Comments

  1. doBot said,

    June 22, 2009 at 10:47 am

    fuh, banyak jugak kuda kat IVM sekarang nie ek? berapa seekor kuda nie?

  2. cintaKusayangMu said,

    June 22, 2009 at 12:34 pm

    catlina blikn pacifier yg utj orthodontic kn utk e ein..yg tu ok…qis bli yg NUK aritu..xsmpt nk terjah brand avent…

  3. CatlinaFly said,

    June 22, 2009 at 12:44 pm

    dobot: bot aku tak ingatlah rege dia..dlm rm30 – 40k rasenye..kene tny ketua bhgn kuda utk tau rege sebenar..kuda ni dibeli utk program pembiakan, ex-race horse..

  4. CatlinaFly said,

    June 22, 2009 at 12:45 pm

    qis: kat kluang takde brand avent..yang brand NUK tu ade..tapi sy beli anakku masa tu.ha ah orthodontic punye.yang NUk tu pun same kan

  5. Tukang cerita said,

    June 22, 2009 at 1:34 pm

    Salam catlina….. sihat ker?

    Hepi Belated Father's Day tuk cgu Fly…

    salam rindu tuk E-Ein..
    🙂

  6. ummumishkah said,

    June 22, 2009 at 4:49 pm

    wah.. bila blh tunggang kuda tu? Dan tgk baby memang antara yg menyeronokkan kan?

  7. CatlinaFly said,

    June 23, 2009 at 12:23 am

    akak tukang cerita: cg fly kata terima kasih…e-ein pon kem salam mmmuah2 kat ustazah..

  8. CatlinaFly said,

    June 23, 2009 at 12:25 am

    ummumishkah: hehe..kuda baru biasanye otai2 rider tunggang dulu..sebenarnye bila2 masa pun leh tunggang kuda cuma kdg2 tak sempat nak g unit kuda tu.masa sebelum preggie sy rajin gak masuk n sy suke mandikan kuda..🙂 hajatnye lepas preggie nak riding tapi lum berkesempatan lagi..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: